» »

grafična kartica

grafična kartica

grega992a ::

Lp!
Mene pa zanima če bi kdo vedel katera bi bila dokaj dobra grafična kartica za matično ploščo : Asrock g31m-s, rabim pa za itaq nič kej resnega (edina igrca, ki jo igram je LoL), prej sem imel na tem kompu ATI radeon ampak mi je na 1x nehala delat (vrjetn sm jo zažgal al nevem kaj, tak da zj kr prek integrirane kartice uporabljam računalnik. Pa najbolše da kr preko kake slovenske strani linkate kaj bi blo OK pa seveda za čim majn denarja!:)) Hvala pa lep dan še naprej!:D

Janac ::

Kaksen proracun pa imava?

In procesor?

xxurban ::

Mogoče tole. Kaj ceneje pa raje ne iti

shadeX ::

dobra grafična kartica za matično ploščo : Asrock g31m-s, rabim pa za itaq nič kej resnega (edina igrca, ki jo igram je LoL)

Če nič resnega, potem zakaj grafično kartico?

LoL , lahko na vsaj na medium grafiko danes poganja 97% grafičnih izdelanih od leta 2010 naprej.

EDIT:

Za "nič resnega" bo grafična od overcloker-ja čist kul.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

grega992a ::

čim ceneje:))...procesor nisem zihr se mi pa zdi da 3.2Ghz, trenutno nisem na tistem računalniku tako da nemorm preverit. Jah računalnik je že kr star tak brez grafe nemorm niti pognat špila....tale od overclockerja se mi zdi kr draga morm priznat...sm mislo da to že dobiš za kake 30€ glede na to da je računalnik star že kake 4-5 let

xxurban ::

Ok, zdaj vemo budget. Za nekatere je poceni grafična tudi za 100€...

Jah potem kupi kako rabljeno. Jaz na 6 let starem računalniku lahko laufam LoL na ULTRA High z 60+ FPS. Grafika radeon hd4870.

hojnikb ::

#brezpodpisa

Tako sem punci kupu ko se je njena 8800GT zjebala. Za ta denar je kr vredu. LoL bo delal na ULTRA :D

Leprechaun ::

http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...

http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...
Prvo ti bi najbrž prodali za 40€, drugo pa za 25.

Sicer pa bi na tvojem mestu morda vzel celo 7770 za cc 55-60€ - se občasno znajdejo na bolhi.

hojnikb ::

za te power hungry kartice še prej poglej, če maš sploh dost dober napajalc ;((
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična kartica

Oddelek: Pomoč in nasveti
141710 (1329) freesty
»

Kje se da dobiti starodavno grafično kartico ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5811477 (9464) hojnikb
»

Vrednost grafične kartice

Oddelek: Zvok in slika
61615 (1548) Hayabusa
»

Nadgradnja PC-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
222977 (2463) dottor
»

Računalnik za igre [200-300EUR] (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5412699 (11362) Janac

Več podobnih tem