» »

Popravilo Piaggio Bravo

Popravilo Piaggio Bravo

VasjaP ::

Pozdravljeni,
sam sem kupil motorčič piaggio bravo kakšno leto nazaj, takrat je pri cca 10 km/h gonjenja zakurbljal. Potem po kaksnem mesecu užitka v vožnji mi je najprej začela padati kapica iz svečke nakar mi motor čeprav je imel novo kapico in svečko(imel iskro in dotok bencina) ni hotel vžgati. Peljal sem ga na popravilo k sosedu ki ima trgovino s tomosi in jih tudi popravlja. Težavo mi je delno odpravil, ker sedaj je problem sledeč. Rekel je da je bila cinšpula fuč in jo je zamenjal s nadomestno od tomosa ker baje od piaggia brava je ni našel. Od zdaj naprej mi motor že pri 2km/h začne blokirati(kot da se bo vžgal), kar pomeni da ga ne morem goniti da se prižge, lahko ga samo rinem ali spustim pod hrib. Poleg te težave je še problem da porabim pribljižno 5-10min vsakič da ga zakurblam kajti se noče lepo vžgati. Prosil bi za pomoč, če veste kaj je narobe in če veste za kak piaggio (ciao/bravo) servis v okolici Sevnice ali po posavju
Lp. Vasja

msjr ::

Problem je po moje da vžigalna tuljava (cinšpula) ne daje "pravilno" elektrike svečkam. Bo treba štrom naštelat, oz. kupit originalne dele.

heero ::

nevem kaksen talent da tuljavo od tomosa na piaggio seveda da ne bo delovalo,nova se da narocit po internetu na frcomoto bravo ciao si je vseeno to je vse isto. na brezplatinski vzig z platinami

Zgodovina sprememb…

• spremenil: heero ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skuter 25 km/h (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7219891 (1746) predi
»

Piaggio Ciao

Oddelek: Na cesti