Forum » Programska oprema » Najboljša open source e-trgovina?
Najboljša open source e-trgovina?
aj'ti ::
Kolegica je prišla na idejo, da bi nekaj prodajala preko spleta in me je prosila, če ji lahko postavim trgovino. Sam se trenutno bavim z Magentom ampak to je za neko manjšo stvar preveč kompleksno. Ne potrebuje tega.
Kaj se priporoča? Včasih sem delal z osCommercem, Zen Cartom nekaj tudi s PrestaShopom. Kakšna sta OpenCart in WP e-commerce? Rabim nekaj preprostega, da je širok community, da je čimmanj dela (poceni, dobri template-i) in se redno posodablja.
Kaj se priporoča? Včasih sem delal z osCommercem, Zen Cartom nekaj tudi s PrestaShopom. Kakšna sta OpenCart in WP e-commerce? Rabim nekaj preprostega, da je širok community, da je čimmanj dela (poceni, dobri template-i) in se redno posodablja.
Kurzweil ::
Kaj bi prodajala? okvirno za kakšno število izdelkov gre? način plačila? ima podjetje? Boš moral še vsaj par stavkov napisat, da nebo treba kristalne kugle uporabljat...
aj'ti ::
-hrano
-50 izdelkov max.
-plačilo po povzetju in nakazilo na TRR za začetek, kasneje mogoče še kartice ampak ne verjamem
-imela bo s.p. (popoldanski)
-50 izdelkov max.
-plačilo po povzetju in nakazilo na TRR za začetek, kasneje mogoče še kartice ampak ne verjamem
-imela bo s.p. (popoldanski)
msjr ::
Open Cart je ok, pa še slovenski prevod obstaja.
- Računovodkinje bodo zelo vesele, če boš dodal še Import/Export tool in vsak mesec poslal stanje zaloge.
- V eno izmed polj (tistih, ki so skrita kupcu) naj vpisuje tudi nabavno ceno bo sploh fino.
- Dodajanje plačil s karticami je izi dazit, TrustPay recimo, sem dodal v pol urce.
Tudi baza je pregledno zastavljena tako da enostavno lahko delaš svoje custom querije (recimo jest kar v phpmyadminu naredim kakšen query če gre za specifično poizvedbo, ki se ne bo ponavljala)
- Računovodkinje bodo zelo vesele, če boš dodal še Import/Export tool in vsak mesec poslal stanje zaloge.
- V eno izmed polj (tistih, ki so skrita kupcu) naj vpisuje tudi nabavno ceno bo sploh fino.
- Dodajanje plačil s karticami je izi dazit, TrustPay recimo, sem dodal v pol urce.
Tudi baza je pregledno zastavljena tako da enostavno lahko delaš svoje custom querije (recimo jest kar v phpmyadminu naredim kakšen query če gre za specifično poizvedbo, ki se ne bo ponavljala)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msjr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava Spletne TrgovineOddelek: Programiranje | 1979 (1602) | scipascapa |
» | Izdelava spletne trgovine - pomočOddelek: Izdelava spletišč | 8268 (6916) | Netrunner |
» | prestashop, opencart, magento...?Oddelek: Izdelava spletišč | 3822 (3176) | Netrunner |
» | Spletna trgovina! POMOČOddelek: Izdelava spletišč | 1919 (1422) | Tydek |
» | eCommerce online trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 2010 (1513) | JanezekNovak |