Forum » Zvok in slika » SiolBox - upgrade
SiolBox - upgrade
MaStr ::
Kot ste uporabniki že ugotovili, se je dva dni nazaj nadgradil sistem SiolBox-a.
Uporabo multimedia sem opravljal s pomočjo TVersity. Odkar se je sistem nadgradil , mi pri predvajanju filmov ne predvaja več podnapisov in tudi slike ne raztegne več lepo čez cel ekran.
Je problem(a) že kdo rešil?
LP
Uporabo multimedia sem opravljal s pomočjo TVersity. Odkar se je sistem nadgradil , mi pri predvajanju filmov ne predvaja več podnapisov in tudi slike ne raztegne več lepo čez cel ekran.
Je problem(a) že kdo rešil?
LP
subby ::
Men preko tversity podnapisov noče na noben način predvajat že od kar ga imam. Pa sem praktično vse že probal.
MaStr ::
Klemzz, hvala za odgovor. Ta zadeva dela na isti način, kot TVersity?
Bom za kakšnega z isto težavo kar sam odgovoril na vprašanje glede on-topic težave. Odgovor sem dobil na enem izmed avtomobilističnih forumov:
Zdaj pa še format slike.....
Bom za kakšnega z isto težavo kar sam odgovoril na vprašanje glede on-topic težave. Odgovor sem dobil na enem izmed avtomobilističnih forumov:
Na eni izmed verzij je bil en bug, kjer niso podnapisi delal, če je bila v imenu fajlov kakšna pika. Začasna rešitev je preimenovanje fajlov tako, da ni pik not.
Zdaj pa še format slike.....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MaStr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Box-a Media CenterOddelek: Omrežja in internet | 6667 (3561) | moat |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25122 (14135) | ToniT |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4880 (3505) | mackon123 |
» | XBOX 360 Arcade ali Premium - Filmske datoteke, bolje xtreamer ?Oddelek: Konzole | 1134 (1068) | DjTonic |
» | PS3 + Tversity = XVID preko mrežeOddelek: Konzole | 2686 (2507) | BigFoot |