Forum » Programska oprema » Alternativa ICS (za delitev dostopa do neta v winsih) ?
Alternativa ICS (za delitev dostopa do neta v winsih) ?
Cokolesnik ::
Ali kdo uporablja kaj boljšega (kak boljši program), kot ponujajo Windowsi za souporabo dostopa do neta pri 2 ali več računalnikih z ICS (internet connection sharing)? Za WinXP.
- spremenilo: Cokolesnik ()
Cokolesnik ::
Si ne zelite vec kontrole in nastavljanja, ki ga omogoca ICS ? Pustimo hardware in Linux tokrat pri miru.
dizel ::
Mah, jst uporabljam Proxy server, allegrosurf. Pač ves promet vidiš ki čez laufa, problemov ni nobenih, klienti lahko prižigajo in ugašajo net, sicer je blo to vse bolj pomembno ko sem mel dialup, zdej ko je ADSL je to vseeno, ker je itak 24/7. Zdej bi raj namest proxyja naštimal kak NAT, ker velikokrat tud linux laufam, tam pa je NAT in pol klienti nimajo istih nastavitev, pa je mal zmešnjave. Mah ja, tud mene zanima kake alternative kej mate.....
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
Matri[X] ::
Jaz uporabljam Routing in Remote Access service v winsih, ker lahko poleg web forwarda lahko še naštimaš package filter. Zadevca je vgrajena v vse Windows Server operacijske sisteme (NT4, NT5, NT5.2).
alesrosina ::
NAT server v windows 2k server.
dokaj mocna zadeva. Se posebej v kombinaciji z ISA serverjem.
dokaj mocna zadeva. Se posebej v kombinaciji z ISA serverjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2008 NAT DNS forwardingOddelek: Operacijski sistemi | 1878 (1703) | Swiwer |
» | [W2000] Routing and Remote AccessOddelek: Omrežja in internet | 1036 (947) | pblaz |
» | Varnostni popravek za Windows NT ter kumulativna popravka za IE ter Outlook ExpressOddelek: Novice / Varnost | 2212 (2212) | boštjan |
» | Kako sestavit poceni in dober server???Oddelek: Strojna oprema | 1517 (1219) | Mr.B |
» | Problem: Programski ruter! (oz. winXP in sharanje internet povezave)Oddelek: Programska oprema | 1865 (1527) | MUC |