Forum » Izdelava spletišč » PDF bralnik vdelan na Joomla strani
PDF bralnik vdelan na Joomla strani
racunalnicar ::
Pozdravljeni,
gradim spletno stran v Joomli 2.5, na kateri bodo obiskovalci listali naše .pdf kataloge. Zanima me, katere dobre komponente uporabljate v te namene? Morda obstaja kakšna druga dobra storitev, pa jo uvozim kot iframe?
Hvala za nasvete!
gradim spletno stran v Joomli 2.5, na kateri bodo obiskovalci listali naše .pdf kataloge. Zanima me, katere dobre komponente uporabljate v te namene? Morda obstaja kakšna druga dobra storitev, pa jo uvozim kot iframe?
Hvala za nasvete!
root987 ::
Prosim, ne tega delat.
To je internet, ne cajtng, ki ga dobiš na dom in noben normalen človek, ki približno ceni svoj čas ne bo šel listat čez katalog zato da bo našel želeno informacijo.
To je internet, ne cajtng, ki ga dobiš na dom in noben normalen človek, ki približno ceni svoj čas ne bo šel listat čez katalog zato da bo našel želeno informacijo.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
GALINTECH ::
Rajši daj opcijo da si lahko katalog dol potegnejo ali pa daj kataloge na drugo stran kjer jih lahko prebirajo.
http://galintech.si/
gensi ::
racunalnicar je izjavil:
Pozdravljeni,
Hvala za nasvete!
Zakaj že v startu jemlješ staro verzijo Joomle?
racunalnicar ::
GALINTECH ::
racunalnicar je izjavil:
Rajši daj opcijo da si lahko katalog dol potegnejo ali pa daj kataloge na drugo stran kjer jih lahko prebirajo.
Kje je fora, da dam kataloge na drugo stran --> še vedno so torej na strani. :)
Mislil sem na drugo spletno stran ...
http://galintech.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kartice zvestobe raznorazneOddelek: Loža | 4795 (2956) | buttcrack |
» | Mercator kuponOddelek: Loža | 8388 (6569) | tomac90 |
» | Piratstvo v Sloveniji - nekoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16767 (13298) | ZaphodBB |
» | se da dobiti prenosnik pod 300€ ?Oddelek: Kaj kupiti | 3043 (2802) | fosil |
» | Izdelava katalogov ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3558 (3330) | sameone |