Forum » Šola » Predbolonjski dodiplomski študij
Predbolonjski dodiplomski študij
Ribič ::
Živjo
Zanima me kako je z veljavnostjo tega študijskega programa? Sedaj ko se je že uveljavil bolonjski študij, se zadeva počasi ukinja. Zanima me pa, če slučajno kdo ve kako je z veljavnostjo izpitov, ki so bili opravljeni po tem starem programu. Do kdaj so opravljeni izpiti še veljavni oz. kdaj zapadejo? Zanima me za univerzo v Ljubljani. Ali je to odvisno od posamezne univerze ali imajo vse enak rok?
lp
Zanima me kako je z veljavnostjo tega študijskega programa? Sedaj ko se je že uveljavil bolonjski študij, se zadeva počasi ukinja. Zanima me pa, če slučajno kdo ve kako je z veljavnostjo izpitov, ki so bili opravljeni po tem starem programu. Do kdaj so opravljeni izpiti še veljavni oz. kdaj zapadejo? Zanima me za univerzo v Ljubljani. Ali je to odvisno od posamezne univerze ali imajo vse enak rok?
lp
lebdim ::
tisti, ki smo hodili še v stare dodiplomske študije, moramo diplomirati do konca študijskega leta 2015/16 ...
FTad ::
Mislim, da vsak fax posebej določi, do kdaj še lahko diplomiraš po starem sistemu, preden ti vse propade.
bluefish ::
Leto zaključka študija je menda kar lepo določeno z zakonom - 48. člen Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o Visokem šolstvu (ZVIS-D) - 2015/2016.
Glede same prekinitve in nadaljevanja študija si oglej 155., 156. in 157. člen Statuta UL.
Za kaj več pa se seveda obrni na referat fakultete.
Glede same prekinitve in nadaljevanja študija si oglej 155., 156. in 157. člen Statuta UL.
Za kaj več pa se seveda obrni na referat fakultete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniško dovoljenjeOddelek: Na cesti | 14878 (6659) | BivšiUser2 |
» | Pretecenost darilnega bona na MimovrsteOddelek: Loža | 6397 (5090) | starfotr |
» | Tečaj varne vožnje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 32094 (18915) | Twixz |
» | Rok dokončanja študija?Oddelek: Šola | 2449 (1618) | fosil |
» | prisilen prepis na bolonjski študijOddelek: Šola | 2617 (2293) | Isotropic |