» »

Pomoč PRINTER PIXMA

Pomoč PRINTER PIXMA

KlemenL ::

Imam printer PIXMA MX925.
Ko grem pod tiskalnike ga vidim , vsi driverji so naloženi , če na računalniku kliknem UPRAVLJANJE OPTIČNEGA BRALNIKA in nato OPTIČNO BRANJE FOTOGRAFIJ gre super.
Ampak ali se da to kako kar direktno da vstavim list v optični bralnik(Skener) in na tiskalniku pritisnem gumb ter mi pošlje sliko na računalnik. Uglavnem rabil bi da to naredim samo z tiskalnikom brez računalnika, tam se naj samo shranjujejo slike.
Res bi nujno rabil, če mogoče kdo ve.

Pozabil še omeniti, da omenjeni printer ima tipko scan in tudi tam lahko določim lokalni računalnik(USB) ampak ko kliknem da mi naj skenira piše samo obdelava in nič ne naredi.
Lp
Evo še slike:

• spremenil: KlemenL ()

pravnik ::

Verjetno veš, da mora biti PC vključen ob skeniranju? Drugače pa moraš najprej nastaviti pot do dokumentov na PC-ju. Canon Utilities - IJ Scan Utility => tam nastaviš pot na PC-ju. Potem bi moralo delati.

Dami ::

Na računalniku (poleg tega da je vžgan) more laufat canon network scan ulility (al neki takega, če si instaliral komplet driverje/programe ter dodal mrežni printer/scanner, ga imaš) da ga lahko printer zazna. Če imaš vse to, potem ga najdeš tam kjer imaš sedaj samo lokalnega navedenega. Če ga ne najde v prvo, probaj parkrat refreshat ta seznam. Sam imam pixmo 885 in dela bp.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

KlemenL ::

Bom stestiral pa poročam kako bo.
Najlepša hvala:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

skeniranje več listov v en file

Oddelek: Pomoč in nasveti
192307 (332) Zimonem
»

Vprašanje - skener