Forum » Loža » e-passport
e-passport
Okapi ::
Torej, novi slovenski potni list naj bi podpiral tehnologijo e-passport. Ampak ko sem nedavno na enem letališču poskusil iti skozi avtomatiziran pregled potne listine, skener potnega lista ni prepoznal kot združljivega. Enako se je zgodilo sopotniku. Zdaj me pa zanima, a se je komu to že zgodilo, oziroma ali je komu slovenski potni list avtomat prepoznal.
V bistvu me pa zanima, ali lahko reklamiram potni list, ker ne deluje "as advertised" (na platnici ima logo e-passport).
O.
V bistvu me pa zanima, ali lahko reklamiram potni list, ker ne deluje "as advertised" (na platnici ima logo e-passport).
O.
Gandalfar ::
Mojega angleži niso znali prebrat na RFID checku, v ZDA pa niso nič tarnali samo sumim da ga niso RFID-jal.
St235 ::
V Londonu (heathrow) sem s tem potnim listom brez težav uporabil avtomatski pregled potne listine.
darkolord ::
Da ni treba modelu za šalterjem skenirat tvojega potnega lista, ampak ga samo pomahaš mimo čitalca in pogledaš v kamero.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva ali vec potnih listov razlicnih drzavOddelek: Loža | 5041 (4176) | AndrejO |
» | Korejska igra hoče mojo sliko in kopijo osebne (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11909 (10508) | Reycis |
» | V potnih listih kmalu tudi prstni odtisiOddelek: Problemi človeštva | 4364 (3350) | Icematxyz |
» | Taksa za nov potni listOddelek: Loža | 1419 (1135) | NightHawk |