Forum » Šola » Magisterij na FERI - ITK
Magisterij na FERI - ITK
Vaseer ::
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo izkušnje s študijem druge stopnje na FERI, smer Informatika in tehnologije komuniciranja?
Zanimajo me splošne informacije o omenjenem študiju; kaj lahko pričakujem, da bom odnesel od študija - se "splača" nadaljevat študij na omenjeni smeri;
kakšne so možnosti za (študentsko) delo med študijem; ipd...
Ima mogoče kdo urnike za pretekli zimski semester - da pogledam, kako je kaj razporejeno s predavanji? Urnike za letni semester imam.
Slišal sem, da se na ITK smeri predmetnik redno (letno) spreminja. Je to res in če da, v kolikšni meri/kakšne so ponavadi spremembe?
Hvala za odgovore
zanima me, če ima kdo izkušnje s študijem druge stopnje na FERI, smer Informatika in tehnologije komuniciranja?
Zanimajo me splošne informacije o omenjenem študiju; kaj lahko pričakujem, da bom odnesel od študija - se "splača" nadaljevat študij na omenjeni smeri;
kakšne so možnosti za (študentsko) delo med študijem; ipd...
Ima mogoče kdo urnike za pretekli zimski semester - da pogledam, kako je kaj razporejeno s predavanji? Urnike za letni semester imam.
Slišal sem, da se na ITK smeri predmetnik redno (letno) spreminja. Je to res in če da, v kolikšni meri/kakšne so ponavadi spremembe?
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIŠ-fakulteta za informacijske študijeOddelek: Šola | 11787 (5859) | cheetah2 |
» | Izredni vs. redni študijOddelek: Šola | 4038 (3813) | Matija82 |
» | Kam ste se vpisali? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8892 (7412) | isabella d |
» | Fov KranjOddelek: Šola | 3173 (2948) | Sportmania |
» | Življenjska dilemaOddelek: Šola | 3458 (2629) | tx-z |