Forum » Mobilne tehnologije » Nokia Lumia touch
Nokia Lumia touch
Defy85 ::
Lp
Imam problem z mobitelm, padel mi je in se je sipca razbila + touch je crknil. cas za nov telefon, vendar je problem da so mi vse stevilke ostale v razbitem telefonu. ali obstaja kaksen program, kjer bi lahko ta mobitel prklopla na comp, pa pobrala stevilke? na netu sem iskala pa nekaj najdla, vendar nic od tega ne dela (vse zahteva micr. activesynic, ampak tega ni ali pa ne najdem za win7).
Anyone?
Imam problem z mobitelm, padel mi je in se je sipca razbila + touch je crknil. cas za nov telefon, vendar je problem da so mi vse stevilke ostale v razbitem telefonu. ali obstaja kaksen program, kjer bi lahko ta mobitel prklopla na comp, pa pobrala stevilke? na netu sem iskala pa nekaj najdla, vendar nic od tega ne dela (vse zahteva micr. activesynic, ampak tega ni ali pa ne najdem za win7).
Anyone?
joze67 ::
Se nisi registrirala na Microsoft nekaj račun? Tam bi moralo biti vse.
Sicer pa - ok, če hočeš nov telefon, je to priložnost; drugače pa se kupi rezervni del na ebayu ali alibabi in se zamenja.
Sicer pa - ok, če hočeš nov telefon, je to priložnost; drugače pa se kupi rezervni del na ebayu ali alibabi in se zamenja.
vorantz ::
Gres na people.live.com
se zloginas z live accountom ki je bil povezan s telefonom in dobis vse kontakte
sicer pa ce bo naslednji telefon spet windows phone ga samo povezes spet s tem accountom in bodo avtomatsko spet vsi not
se zloginas z live accountom ki je bil povezan s telefonom in dobis vse kontakte
sicer pa ce bo naslednji telefon spet windows phone ga samo povezes spet s tem accountom in bodo avtomatsko spet vsi not
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poslovni telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 8523 (6025) | cuxoh |
» | Windows Phone 8 (strani: 1 2 3 4 … 80 81 82 83 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 658778 (272548) | mat11 |
» | Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26488 (23110) | zadetek |
» | Nakup telefona :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19767 (16031) | BCSman |
» | Nokia krči R&ROddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4588 (3767) | ALT |