Forum » Programiranje » [js] iskanje po arrayju
[js] iskanje po arrayju
korenje3 ::
A ima js oz. node integriran kakšen iskalnik po arrayjih?
Recimo imam zapis v arrayu: [[datum, 10], [datum, 11], [datum,3] ...]
(datumi so zaporedni, gre se za zapis temperatur na 10s intervalu)
Jaz bi pa rad recimo dobil najbližjo vrednost na vsakih 1000s kar se da najhitreje. (trenutno preverjam vsako vrednost od prve do zadnje v arrayju). Problem je recimo, da interval ni vedno 10s v arrayju. Zdej me pa zanima če obstaja kakšen iskalnik, ki to naredi najhitreje, recimo tako da array razpolavlja, dokler najde/ali ne najde "temperature" v podanem časovnem razponu.
Recimo imam zapis v arrayu: [[datum, 10], [datum, 11], [datum,3] ...]
(datumi so zaporedni, gre se za zapis temperatur na 10s intervalu)
Jaz bi pa rad recimo dobil najbližjo vrednost na vsakih 1000s kar se da najhitreje. (trenutno preverjam vsako vrednost od prve do zadnje v arrayju). Problem je recimo, da interval ni vedno 10s v arrayju. Zdej me pa zanima če obstaja kakšen iskalnik, ki to naredi najhitreje, recimo tako da array razpolavlja, dokler najde/ali ne najde "temperature" v podanem časovnem razponu.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo Linuxovo jedro 5.0 je tuOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16486 (6054) | gendale2018 |
» | kje do čim cenejših wd red 6 ali več tb diskovOddelek: Kaj kupiti | 3308 (2282) | mojster_joni |
» | [C++] Ali je mogoče?Oddelek: Programiranje | 1608 (1084) | Ciklamen |
» | [Java] Objekt poslan k metodi v kakšnem stanju?Oddelek: Programiranje | 1536 (983) | shadeX |
» | [JavaScript] Sortiranje šumnikovOddelek: Programiranje | 2131 (1865) | MarkookraM |