» »

Nokia ringtones

Nokia ringtones

Ashrack ::

A mi lahko kdo pove stran kjer jih je polno, pa če je možno da imajo že keypress?
....
  • polepsal: Tomi ()

M4TECH ::

Eni uporabljamo Google |O

Ashrack ::

Kako to misls? D vecina uporablja google? In kako loh tam najdes te stvari
....

Roadkill ::

BaRtMaN ::

ahac ::

m@tech pa roadkill bi te rada prepričala, da je slo-tech nepotreben.. ker imas itak vse na googlu.. ;)

BaRtMaN ::

M maš, samo da najdeš zapisane melodije je hudič, ker večina strani prodaja melodije in jih ne ponuja za 'prepis'.

Binji ::

Jep...mislim..vsaj to pa bi lahko blo zastonj;(
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

M4TECH ::

RoadKill & Ahac:
vsaj nekdo ki ve kaj iskat in kako...;)

R0K ::

Poglej na mobisuxu pod melodije. Tam jih je še veliko...

jk ::

Da ne odpiram nove teme bom vprasal tukaj. Ve kdo za stran kjer so logotipi, ohranjevalniki, melodije ZASTONJ! Pa ne mi govort uporabi Google, pojdi na Mobisux itd. preprosto sprasujem ce kdo ve za tako stran kjer bi to dobil celo zastonj.:D

tejka ::

pojdi na Mobisux itd. preprosto sprasujem ce kdo ve za tako stran kjer bi to dobil celo zastonj.

Na Mobisuxu dobiš logotipe, java igre in razne vrste melodij (klasične - rtttl, za vpisat, midi, wav in imy) brezplačno. Edini tvoj strošek je strošek za prenos na telefon (WAP, sms, ali kako drugače).

Na drugih domačih straneh skorajda povsod plačaš, enako na tujih - redke so tiste, ki ponujajo brezplačno.

jk ::

Hvala za odgovor. To sem spraševal in izvedel, torej ni drugih podobnih strani kot mobisux (free).

freserovski ::

jp, jaz sem že tudi iskal kako zastonj stran, ki bi obenem imela tudi kaj ponudit, pa ni blo sreče :\
Mogoče ima kdo od Room 5 feat. Oliver Cheatham-make luv?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linki

Oddelek: Mobilne tehnologije
3364161 (3145) Mitja358
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

221874 (1617) boogoo
»

WAP STRAN za download brezplacnih polifonicnih melodij!!?

123275 (2987) boych
»

Logotipi!

Oddelek: Loža
121364 (1054) Tero

Več podobnih tem