Forum » Mobilne tehnologije » Vpliv letalskega načina na kartico SIM
Vpliv letalskega načina na kartico SIM
nanoleet ::
Pozdrav,
je mogoče, da vsakodnevno preklapljanje mobitela v airplane mode (v nočnem času) vpliva na življenjsko dobo SIM kartice? Sam imam namreč to avtomatizirano in sta mi v manj kot dveh letih odpovedali dve SIM. Prej pa mislim, da sem imel deset let eno in isto in je delovala super.
Najbrž samo nimam sreče?
Lp, M.
je mogoče, da vsakodnevno preklapljanje mobitela v airplane mode (v nočnem času) vpliva na življenjsko dobo SIM kartice? Sam imam namreč to avtomatizirano in sta mi v manj kot dveh letih odpovedali dve SIM. Prej pa mislim, da sem imel deset let eno in isto in je delovala super.
Najbrž samo nimam sreče?
Lp, M.
ttommy ::
To je isto, kot če bi telefon vsak dan izklopil. Ne more vplivati na kartico. Meni delata dve Simobilovi OK že 13 let.
Gamer
nanoleet ::
Zgleda je imela tista serija kartic pri mobitelu slabo kvaliteto... Zdaj so drugačne, vsaj na pogled.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna je šansa, da dobim svoj telefon nazaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28264 (11668) | Mare2 |
» | Dual Sim telefoni - sočasna uporaba?Oddelek: Mobilne tehnologije | 8556 (7953) | Samael |
» | pozabljanje besed? Se komu dogaja?Oddelek: Loža | 6251 (4910) | crniangeo |
» | Cenejša mobilna telefonija v EUOddelek: Novice / Ostale najave | 6501 (4886) | Lonsarg |
» | Državljan inženir - online serija o odprtokodni strojni opremi, elektroniki, umetnostOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5241 (4018) | urban99 |