Forum » Programiranje » WPF C# ListView
WPF C# ListView
HeadLens ::
Pozdrav,
Naredil sem testno okensko aplikacijo kjer imam v ListView-u stolpce Ime, Priimek in Ocena.
Se pravi, da so v vsaki vrstici podatki enega učenca. Ta zale primer vem izdelati urejanje, izbris učenca in vse preko selectetIndex vrednosti, ki mi vrne
pri urejanju podatke v textBoxe.
Zdaj bi pa rad naredil podobno aplikacijo, le da bi vnašal in urejal podatke po stolpcih ne po vrsticah, ker pa mi selectedIndex vrne vedno podatke vrstice ne vem kako povezati podatke iz stolpca z textBoxi.
Prosil bi za nasvet ?
Naredil sem testno okensko aplikacijo kjer imam v ListView-u stolpce Ime, Priimek in Ocena.
Se pravi, da so v vsaki vrstici podatki enega učenca. Ta zale primer vem izdelati urejanje, izbris učenca in vse preko selectetIndex vrednosti, ki mi vrne
pri urejanju podatke v textBoxe.
Zdaj bi pa rad naredil podobno aplikacijo, le da bi vnašal in urejal podatke po stolpcih ne po vrsticah, ker pa mi selectedIndex vrne vedno podatke vrstice ne vem kako povezati podatke iz stolpca z textBoxi.
Prosil bi za nasvet ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual Basic - matrike z datagridviewOddelek: Programiranje | 1248 (920) | blay44 |
» | [ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugoOddelek: Programiranje | 940 (799) | Cvenemir |
» | Baza & c#Oddelek: Programiranje | 4156 (3214) | xardas |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1969 (1684) | dvojka |
» | C#, Dodajanje podatkov v Arraylist z GumbomOddelek: Programiranje | 2282 (2121) | Beezgetz |