Forum » Omrežja in internet » preusmeritev domene in poddomen na domac komp.
preusmeritev domene in poddomen na domac komp.
bodom ::
zio,
gostujem domeno in par poddomen...pa za to gostovanje placam vec kot prevec.
Ker pa imam doma ADSL ter masino online 24/7, laufa pa mi tud Apache server (winXP) bi rad preusmeru te domene na svoj komp. A se sploh da to narest?
Pa na netu bi mel samo domeno...nobenega gostovanja nikjer...
Na ADSL-ju pa mam dinamicni IP. preko dynubasic clienta pa mi zadeva deluje na disku.
Hvala za odgovore!
LP
gostujem domeno in par poddomen...pa za to gostovanje placam vec kot prevec.
Ker pa imam doma ADSL ter masino online 24/7, laufa pa mi tud Apache server (winXP) bi rad preusmeru te domene na svoj komp. A se sploh da to narest?
Pa na netu bi mel samo domeno...nobenega gostovanja nikjer...
Na ADSL-ju pa mam dinamicni IP. preko dynubasic clienta pa mi zadeva deluje na disku.
Hvala za odgovore!
LP
rihtanet ::
To sploh ni problem! Dns strežnike domene vpiši na Zoneedit ali kateri drugi dns strežnik preko katerega ti laufa dynubasic. Pa ti bo stvar delala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena in webserver domaOddelek: Omrežja in internet | 1075 (777) | blackbfm |
» | preusmeritev domeneOddelek: Pomoč in nasveti | 2389 (2147) | NeMeTko |
» | pomoč: lastna domena, domači ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 2411 (2093) | bluefish |
» | kako dodati domeno v voljin dns streznikOddelek: Omrežja in internet | 2827 (2416) | Ice-Heki |
» | Spletni srežnik za gostovanje javnih domenOddelek: Omrežja in internet | 1621 (1508) | SLOWWWeb.net |