Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo ideacentre K330 in grafična
Lenovo ideacentre K330 in grafična
bluelens ::
Na Lenovo K330 bi želel dat novo grafično, ki bi mi dajala resolucijo 2560x1440, kar mi trenutna zgleda okrnjena verzija GT530 ne omogoča, saj ima samo en HDMI izhod in in VGA. Zamenjal sem napajalnik za seasonic 750 watov in kupil grafično GV-R927OC-2GD, ki nikakor ne deluje, še več, tudi če jo dam zraven stare grafične je tema. A je možno, da osnovna plošča ne podpira PCI-e 3.0 ali Amd-jevega čipovja ali dodatnega napajanja, ki ga potrebuje kartica?
Vljudno prosim za kakršenkoli nasvet.
Vljudno prosim za kakršenkoli nasvet.
- spremenilo: bluelens ()
d4vid ::
Daj grafično v PC in priklopi napajanje iz napajalnika na grafiko itd... Potem pa izklopi računalnik iz elektrike ter odstrani BIOS baterijo za 1-2 minute. Vmes lahko še pritisneš gumb za vklop, da se izpraznijo kondenzatorji.
Potem daj baterijo nazaj in vklopi PC in poročaj če dela.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
bluelens ::
Daj grafično v PC in priklopi napajanje iz napajalnika na grafiko itd... Potem pa izklopi računalnik iz elektrike ter odstrani BIOS baterijo za 1-2 minute. Vmes lahko še pritisneš gumb za vklop, da se izpraznijo kondenzatorji.
Poiskusil, pa ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oklopil sem grafično pri delujočem računalniku (jaz bedak)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (813) | wortex95 |
» | bIOS Matična plošča gigabyte - POSODOBITEV BIOSAOddelek: Pomoč in nasveti | 4025 (3574) | fr4nc |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8939 (8386) | Pšenični |
» | Scanning BIOS image in hard drive?Oddelek: Strojna oprema | 2438 (2008) | misek |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1037) | Efemit |