Forum » Omrežja in internet » Več Wifi imen z enim routerjem ?
Več Wifi imen z enim routerjem ?
kratos ::
Lep pozdrav,
Torej danes vidim da je na voljo več wifi točk iz mojega routerja tp-link wr941nd. 2 sta nezavarovani ter 1 zavarovano (na katerega sem bil povezan), Kako za vraga je možno da mi je router naredil kar 3 točke ? spremenil je le imena za njimi nekako takole: Wifi, Wifi 2, Wifi 2 3 od tega sta Wifi ter Wifi 2 nezavarovana in Wifi 2 3 zavarovano z WPA 2.
Kako se da izklopit in uporabljat samo 1 wifi ?
Torej danes vidim da je na voljo več wifi točk iz mojega routerja tp-link wr941nd. 2 sta nezavarovani ter 1 zavarovano (na katerega sem bil povezan), Kako za vraga je možno da mi je router naredil kar 3 točke ? spremenil je le imena za njimi nekako takole: Wifi, Wifi 2, Wifi 2 3 od tega sta Wifi ter Wifi 2 nezavarovana in Wifi 2 3 zavarovano z WPA 2.
Kako se da izklopit in uporabljat samo 1 wifi ?
kratos ::
Popravljeno, siolov router se je zgleda resetiral in mi omogočil wireless povezavo ker nazadnje nisem shranil nastavitve v flash ko sem ga onemogočil.
Sicer še vedno nevem kako so bile tri točke iz dveh routerjev ampak ok
Sicer še vedno nevem kako so bile tri točke iz dveh routerjev ampak ok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
Dr_M ::
Pri boljsih (drazjih) routerjih lahko nastavis mnogo ssid-ov.
Recimo asusi majo moznost do skupno 8, 4 na 2.4GHz in 4 na 5GHz.
Recimo asusi majo moznost do skupno 8, 4 na 2.4GHz in 4 na 5GHz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika WiFi med 2,6 GHz in 5 GHzOddelek: Strojna oprema | 6007 (656) | Daniel |
» | Kako "prevladati" z svojim WIFI omrežjem čez sosedove? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10403 (7930) | djabi |
» | Wifi: max hitrost 2.4GHz povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2193 (1972) | Mavrik |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14871 (13460) | styled |
» | Router za 100/10 optikoOddelek: Omrežja in internet | 1772 (1290) | peko_deko |