Forum » Izdelava spletišč » Optimizacija spletnih strani / SEO
Optimizacija spletnih strani / SEO
blazk ::
Pozdravljeni,
mene pa samo zanima ali je kdo tukaj, ki obvlada SEO in rankanje spletnih strani za določen keyword. Če je mi naj prosim pošlje ZS ali kar komenitra tukaj. Zelo zelo nujno bi ga potreboval. :)
Hvala in lp
mene pa samo zanima ali je kdo tukaj, ki obvlada SEO in rankanje spletnih strani za določen keyword. Če je mi naj prosim pošlje ZS ali kar komenitra tukaj. Zelo zelo nujno bi ga potreboval. :)
Hvala in lp
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
terezijslo ::
Za katero spletno stran pa? Če ima spletna stran penalty, ti jo bojo optimiziral tisti, ki o tem kaj veliko ne vedo, obljubili veliko, pobrali veliko denarja in nič naredili.
Drugače pa ni SEO nekaj, kar je narejeno tako hitro, če jo nujno potrebuješ. Pravilen SEO traja malo delj časa. Sicer poznam neko podjetje, ki se s tem ukvarja že dolgo in so tudi izredno uspešno
Drugače pa ni SEO nekaj, kar je narejeno tako hitro, če jo nujno potrebuješ. Pravilen SEO traja malo delj časa. Sicer poznam neko podjetje, ki se s tem ukvarja že dolgo in so tudi izredno uspešno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SEO - Ena Domena, več podstrani ali ... ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1000 (719) | neoserv |
» | Best Makeup Ideas 2012 - kaj menite?Oddelek: Izdelava spletišč | 2790 (2025) | Elemen_T |
» | Cena manjše spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 18124 (16996) | Spy |
» | SEO vs Web programer?Oddelek: Izdelava spletišč | 2094 (30) | Mipe |
» | Optimizacija spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 8158 (2462) | uroszo |