» »

Atheros Xplore XP7450

Atheros Xplore XP7450

TommyGun ::

Pozdravljeni,

Pred kratkim sem preko Sparove akcije (konec aprila) končno kupil pametni telefon, in sicer Atheros Xplore XP7450. Cena je bila (glede na to kolikor in za kaj bom rabil) zelo ugodna. Popustna cena je bil 89 EUR (redna 149 EUR - na xplore.si) Rabil bom ga zaradi kolesarjenja, predvsem aplikacije Sport Tracker (in podobne) ter mi je bil pomemben le GPS in ne toliko, da je dvojedrni procesor ali ostale lastnosti.

Dva dni je telefon deloval super, potem za enostavno zaštekal. Po vrnitvi mi je poobl. prod. dejal, da so vsi telefoni imeli serijsko napako in bomo vsi dobili nov (updatani) telefon. Novega dobim danes.

Zanima me, ali ima že kdo kake izkušnje z Athrosom oziroma Xplore napravami, še posebno telefoni (ali tablicami)? Ali so bile kake težave? Najbolj pa me zanima, ali je GPS kar zanesljiv?

Sam vem, da je ko manj znana kitajska firma (bolj je poznana po drugih zadevah kot pa pametnih telefonih), ampak sem se vseeno odločil za ta nakup, saj lažje uveljavljam garancijo tu pri nas (kar se je že izkazalo za pravilno, saj imajo tudi zastopnika), kot pa če bi preko spleta kupil kakega podobnega (no name), ter bi v primeru napake imel večji problem kako zadevo rešiti.

Še link do telefona:
http://www.xplore.si/contents/sl/p59_Pa...

Lep pozdrav,

TommyGun ::

Pozdravljeni,

Ali nima nihče iskušenj s temi telefoni?

Lahko so tudi iskušnje s kakimi drugimi proizvodi tega proizvajalca, na primer računalnišče tablice (pri tem je tudi kolko toliko poznan).

Lp,

medenko ::

TPAD in XPLORE = NO GO.

hojnikb ::

ti jajčki so itk samo rebrandi kitajcov, ki se dobijo v tujini za še manj denarja, kot v tej šparovi akciji..
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7815018 (9317) Trupl0
»

Ali je tablica Xplore xp7901 iz spara dobra? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5018709 (7797) hojnikb
»

Interšpar telefon XPlore..

Oddelek: Mobilne tehnologije
208613 (2515) scipascapa
»

nov Android

Oddelek: Mobilne tehnologije
202394 (1659) menjalnik

Več podobnih tem