Forum » Programska oprema » Cudna tezava ne morem pisati czs s stresico po forumih
Cudna tezava ne morem pisati czs s stresico po forumih
mat xxl ::
Torej naletel sem na cudno tezavo, v Wordu mi czs z stresico povsem normalno deluje na forumih in netu mi pa s s stresico udari za a in tudi drugih yu znakov ne dobim, v Officu in povsod drugje te tezave ni imam IE11 z vsemi popravki na sistemu W7 pro 64 bit. Poskusil sem ze kodiranje spreminjati pa ne pomaga, torej gre se za to kaj jaz pisem ne kaj vidim .....
No sedaj pa ta isti post popravljam z Google cromom pa ni težav z šđčćž, torej IE 11 nagaja kaka ideja, razen, da uporabljam Crom :(
Kak nasvet ?
No sedaj pa ta isti post popravljam z Google cromom pa ni težav z šđčćž, torej IE 11 nagaja kaka ideja, razen, da uporabljam Crom :(
Kak nasvet ?
- spremenil: mat xxl ()
jurre ::
imaš nameščen kak plugin za IE? Imel sem podobne težave z Logitech Setpointom, ki je aktiviral plugin v IEju. Ko sem ga disablal so šumniki delali normalno.
mat xxl ::
E točno par dni nazaj sem to namestil set point, prej sem imel sicer lasersko daljinsko miš pač na software od MS a .
Kaj je potem rešitev, disable set pointa kot dodatka v IE11 ali odinštalirati program.
Miš mi namreč nagaja, kot kaže stikalo leva tipka (morda ga sam prelotam) in pa zatika se mi zadeva ne teče miš gladko čeprav je laserska :( . Ampak kapo dol, si zadel, sam ne bi tega povezal....
Kaj je potem rešitev, disable set pointa kot dodatka v IE11 ali odinštalirati program.
Miš mi namreč nagaja, kot kaže stikalo leva tipka (morda ga sam prelotam) in pa zatika se mi zadeva ne teče miš gladko čeprav je laserska :( . Ampak kapo dol, si zadel, sam ne bi tega povezal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SETPOINTOddelek: Strojna oprema | 1430 (1195) | r3dkv1c4 |
» | Logitech SetPoint problemOddelek: Programska oprema | 1176 (905) | dukenukem |
» | problem miška (mouse)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1080) | libreus |
» | Problem s SetPointom!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1338) | robotek87 |
» | G7 in gumiranje?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1838 (1488) | roli |