Forum » Kaj kupiti » Zvočniki do 50€
Zvočniki do 50€
d4vid ::
Živjo, počasi mi bo dopizdil zvok iz prenosnika, ki je popolnoma brez basov.
Zato me zanima, kakšne zvočnike mi priporočate do 50€, želim 2.1 sistem, čim glasnejši ter čim več basov
Gledal sem Logitech, pa Philips. Kater bi priporočali vi? (Vseeno katera znamka),
Zato me zanima, kakšne zvočnike mi priporočate do 50€, želim 2.1 sistem, čim glasnejši ter čim več basov
Gledal sem Logitech, pa Philips. Kater bi priporočali vi? (Vseeno katera znamka),
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Buddah ::
@kos1
Govoriš iz izkušenj? Sprašujem zato ker tudi sam gledam za kakšne budget (100-200€) build za en par zvočnikov/monitorjev.
Govoriš iz izkušenj? Sprašujem zato ker tudi sam gledam za kakšne budget (100-200€) build za en par zvočnikov/monitorjev.
abyssus ::
+1 na http://www.bigbang.si/zvocnik/spa5300-2...
Niso slabi, ampak ne smeš imeti woofera na MAX in glasnosti na MAX. Prav tako je slabost, da v primeru nepredvajanja zvoka iz zvočnikov prihaja nek zvok, ki mene osebno zelo moti. In pa v nekem času nepredvajanja zvoka grejo v način pripravljenosti (or whatever), kar morda ni slabo, vendar pa se tu pa tam zgodi, da gredo v standby tudi v primeru, ko imaš glasbo bolj na tiho.
Niso slabi, ampak ne smeš imeti woofera na MAX in glasnosti na MAX. Prav tako je slabost, da v primeru nepredvajanja zvoka iz zvočnikov prihaja nek zvok, ki mene osebno zelo moti. In pa v nekem času nepredvajanja zvoka grejo v način pripravljenosti (or whatever), kar morda ni slabo, vendar pa se tu pa tam zgodi, da gredo v standby tudi v primeru, ko imaš glasbo bolj na tiho.
kos1 ::
@kos1
ja,izkusnje zadnje 3 leta
Tvoj budget 100-200 eur pa je cist druga zgodba : SB18
https://www.google.de/search?q=SB+18&tb...
Buddah ::
This sure got my attention...kaj pa ojačevalec? S kok keša se da pol pridt mim da zadeva predvaja zvok, če nimaš čisto nič doma npr.?
techsloth ::
Za 100 eur si nardiš doma 2 sistemce z realnimi 40w po kanalu...tisti philips jim ne seže do kolen. 40-50eur za rabljen 2 kanalni fisher/technics 40w kanal. Tile stari ojačevalci zmorejo oddati čisto nazivno moč dobesedno brez popačenj. Tisti philps je brez popačenj do ~60% potem pa slišiš kako se kvaliteta začne slabšati. Potem pa dobiš za 30 eur 2 srednjetonca in 2 visokotonca ter narediš ohišje. Če račnaš vse boš imel zvočnike z top zvokom.
Moj build: 2x T-Line 2-sistemca 1x raveland WHX 168, audiolatina visokotonec.
Pri -6db(približno 30w) moraš kričati da te nekdo zraven sploh sliši.
Koštali so me pa 37 eur z vsem materialov vred.
Nekaj slik:
Moj build: 2x T-Line 2-sistemca 1x raveland WHX 168, audiolatina visokotonec.
Pri -6db(približno 30w) moraš kričati da te nekdo zraven sploh sliši.
Koštali so me pa 37 eur z vsem materialov vred.
Nekaj slik:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: techsloth ()
gddr85 ::
vzem tiste spa5300 v tem cenovnem rangu prekašajo skor vse, ziher vse logitech kar sem jih sprobal. Sem imel tud sam te spa5300 in so semi zdel zelo v redu ua to ceno, močni basi.
eric_cartman ::
Vsi vemo, da najboljša kvaliteta pride iz naravnih materialov oz. iz lesenih zvočnikov.
techsloth ::
Kvaliteta zvoka je odvisna od oblike škatle, materiala ter debeline...pa kvaliteta glasbe in popačenja ojačevalca. Važno je tudi da so driverji kvalitetni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: techsloth ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra zamenjava za moje Logitech 2.1 zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2127 (1657) | vilonja |
» | Nakup zvočnikov za računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2210 (1961) | bfgamer871 |
» | nakup zvočnikov 2.0Oddelek: Zvok in slika | 2054 (1708) | AgiZ |
» | ZvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2281 (1665) | Kleemen |
» | Kupujem 2.1 zvočnikeOddelek: Zvok in slika | 1738 (1478) | stock |