Forum » Izdelava spletišč » Uporabnost Wordpressa
Uporabnost Wordpressa
Boomerang ::
Pravkar sem prvič namestil Wordpress in sem čisto navdušen. Iz templata sem oblikoval enostavno spletno stran in dobil vtis, da je vse namenjeno pisanju bloga ali postavitvi lastne spletne strani. Zanima me, za kaj še lahko uporabim Wordpress, kakšne spletne strani z njim izdelam? Kakšne spletne trgovine ali napredne spletne aplikacije verjetno z njim ne morem izdelati?
neoserv ::
Z Wordpressom lahko brez tezav izdelas vecji portal ali trgovino, vendar bo problem pri "skaliranju", se pravi ko pride do večjega obiska strani. Do neke mere to lahko rešuješ z optimizacijskimi plugini (W3 total cache in podobno), ampak res samo do neke mere.
Takrat se izkaže, da so za zahtevne projekte aplikacije, spisane po meri, primernejše.
Prav tako je za trgovino bolje, da se ze v startu izbere kaksno drugo, dejansko trgovinsko platformo, razen ce gres res samo za par izdelkov, za katere potrebujes le narocilnico.
Je pa WP odlicen kos programske opreme, ki 90% uporabnikom vec kot zadosca.
Takrat se izkaže, da so za zahtevne projekte aplikacije, spisane po meri, primernejše.
Prav tako je za trgovino bolje, da se ze v startu izbere kaksno drugo, dejansko trgovinsko platformo, razen ce gres res samo za par izdelkov, za katere potrebujes le narocilnico.
Je pa WP odlicen kos programske opreme, ki 90% uporabnikom vec kot zadosca.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
jype ::
Boomerang> Zanima me, za kaj še lahko uporabim Wordpress, kakšne spletne strani z njim izdelam?
Sky's the limit.
trnvpeti> Od kod ideja, da ne mores skalirat?
Ker je ponudnik gostovanja, od katerega ljudje zahtevajo nemogoče.
Sky's the limit.
trnvpeti> Od kod ideja, da ne mores skalirat?
Ker je ponudnik gostovanja, od katerega ljudje zahtevajo nemogoče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Gandalfar ::
Za trgovino si poglej http://www.woothemes.com/woocommerce/
Je pa res da v trenutku, ko prideš do resnega prometa. Torej 10k+ pageviews na dan, ni vec dovolj shared hosting za par EUR.
Je pa res da v trenutku, ko prideš do resnega prometa. Torej 10k+ pageviews na dan, ni vec dovolj shared hosting za par EUR.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi stala taksna sletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9948 (7240) | TheBlueOne |
» | wp za podjetje?Oddelek: Izdelava spletišč | 1458 (963) | aerie |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15115 (12772) | Vice |
» | Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14916 (12602) | tiga325 |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5942 (5130) | Mipe |