Forum » Loža » Overclockanje v krvi :)
Overclockanje v krvi :)
whatson ::
Vedno pogosteje opazam, da so ljudje zasvojeni z overclockanjem... "Navijanje" je zajelo že skoraj vse računalniške komponente, ne le procesorjev.. Ljudje se že spravijo pospeševat modeme, graficne, printerje, etc,...
Samo da bi pridobili nekaj hitrosti, tvegajo celotno računalniško komponento... Večini zadeva "rata".. nekaterim pa tudi ne.. ;)
Verjetno ima tukaj tudi adrenalin prste zmes
ali?
torej.. viva overclockers...
farewell, whatson
Samo da bi pridobili nekaj hitrosti, tvegajo celotno računalniško komponento... Večini zadeva "rata".. nekaterim pa tudi ne.. ;)
Verjetno ima tukaj tudi adrenalin prste zmes
ali?
torej.. viva overclockers...
farewell, whatson
Tomi ::
Ne vem, če je tako, kot opisuješ.. Večina ljudi, ki jih poznam, nima navitih računalnikov, ker prvič tega ne znajo ali pa se bojijo za podatke na disku...
Tudi sam imam samo za 10% procentov navit procesor, ker več mi tako ali tako ne koristi, ker iger ne igram ( hm, ni časa ), za resno delo za se par MHz ne pozna..
Adrenalin.. ja mogoče je res nekaj na tem, pač vsakdo ima svoje močno področje, in tam se poskuša čimbolj dokazati..
Tudi sam imam samo za 10% procentov navit procesor, ker več mi tako ali tako ne koristi, ker iger ne igram ( hm, ni časa ), za resno delo za se par MHz ne pozna..
Adrenalin.. ja mogoče je res nekaj na tem, pač vsakdo ima svoje močno področje, in tam se poskuša čimbolj dokazati..
metrodusa.blogspot.com
Prjatu ::
Definitivno je vmes adrenalin, vsaj pri meni, pa tud v Portorožu se je videlo da je tudi pri drugih.
Navit računalnik pa mi pomeni veliko, tako za resno delo kot tudi za igre, če imaš res zelo navitega, se hitrost pozna pri kakršnemkoli delu.
Navit računalnik pa mi pomeni veliko, tako za resno delo kot tudi za igre, če imaš res zelo navitega, se hitrost pozna pri kakršnemkoli delu.
Tjulenj ::
nekaj ima zraven adrenalin, samo navijanje... uzitek ko nekaj naredis, pa upas da bo delalo bolje in hitreje kot prej. kdor resnicno rabi vec procesorske moci, jo nabavi. ostali pa uzivamo ko zagledamo uspesen rezultat lastnega dela in skrbi za racunalnik velik del ima najbrz zraven tudi postavljanje, dokazovanje svojih sposobnosti. tako nekako kot friziranje avtomobilov
msmiha ::
Overclockam za zabavo in, da lahko dokažem mojemu bratu, da je moj vaviti duron hitrejši od njegovega Intelja.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Thomas ::
Se postavlja vprašanje, če bi bil overklokan babun hjuman.
Precej osamljen sem v stališču, da ja.
Ampak to bi pojasnilo marsikaj. Tudi veselje do overklokanja.
Precej osamljen sem v stališču, da ja.
Ampak to bi pojasnilo marsikaj. Tudi veselje do overklokanja.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | športne stave (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18536 (9444) | GregiB |
» | Adrenalin - sem/nisem odvisenOddelek: Loža | 3006 (2103) | Grey |
» | AnketaOddelek: Slo-Tech | 1536 (1111) | TESKAn |
» | ati rage II 2c 4mb overclockOddelek: Navijanje | 951 (825) | Ashrack |
» | A se splača OC????Oddelek: Navijanje | 2101 (1786) | FireSnake |