» »

OnePlus One

OnePlus One

Temo vidijo: vsi
««
27 / 34
»»

lovro535 ::

Jaz tudi nisem dobil enega sms ko sm ga pa rebootu sem ga pa prc dobil drugače klici pa smsi delajo normalno sedaj operater je simobil.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

tiki46 ::

Zdravo. Zanima me kako je s pošiljanjem v Slo? Ali moram plačati postopek carinjenja in poštnino? Kako je če naročim preko C&M, se izognem tem stroškom?

Če ima kdo kakšen invite se priporočam.

Hvala in lp

N4m31355 ::

Pri meni je pomagalo ce sem zacel izkljucevat wifi..

Runnagain ::

tiki46 je izjavil:

Zdravo. Zanima me kako je s pošiljanjem v Slo? Ali moram plačati postopek carinjenja in poštnino? Kako je če naročim preko C&M, se izognem tem stroškom?

Hvala in lp

tiki46, če bi prebral prejšnjo stran, bi lahko izvedel, da bodo telefon sedaj pošiljali tudi v Slovenijo oz. v vse EU države...in sicer od torka dalje (vsaj tako pravijo).
Četudi bi ga naročal v Nemčijo oz. Avstrijo, dajatev, razen poštnin, ni.

Lp, Runnagain!!

Sam problemov s prejemanjem SMSov in nedosegljivostjo nimam oz. jih nikoli nisem imel. Sem pa prav tako na Simobil omrežju, a imam BOB naročnino.

Zgodovina sprememb…

damjan1980 ::

tiki46 je izjavil:

Hvala in lp

ne placas carine, tudi ddv ne. Placa se samo 12% davka na butasta vprasanja in je ze pri tebi!

awlawdjesus ::

Zdravo, ima kdo kakšen invite preveč in bi ga bil pripravljen poslati? tomaz1kos@gmail.com

exibo ::

awlawdjesus je izjavil:

Zdravo, ima kdo kakšen invite preveč in bi ga bil pripravljen poslati? tomaz1kos@gmail.com

@tomaz1kos: vsak torek ga lahko naročiš brez invite-a

FaultyCure ::

Kdo ve kdaj bodo začeli pošiljati tudi v SLO in vse ostale nove države? Pregledal forum, pa nisem našel nič o datumu (razen njihovih predstavitev, ki bodo ta teden).
En teden bi še počakal, kaj več pa ne. Mogoče ima kdo kakšno informacijo?

ethelred ::

Kot zgleda da bodo jutri:
On March 10th, we are expanding to all EU countries!
Buy the OnePlus One in Sandstone Black 64GB or Silk White 16GB

https://oneplus.net/si

"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)

lmorgh ::

a za to rabm google acc al se da brez...nism meu nikol androida

dr.Akula ::

@lmorgh Ja rabiš.
ni podatka

Gibbs007 ::

Kaj bolj priporočate OnePlus One 16GB za 270€ ali LG G3 16GB za 360€? Če ima kdo mogoče izkušnje z obema.

FaultyCure ::

ethelred je izjavil:

Kot zgleda da bodo jutri:
On March 10th, we are expanding to all EU countries!
Buy the OnePlus One in Sandstone Black 64GB or Silk White 16GB

Hvala! Sem gledal še včeraj pa še ni bilo SLO jezika ali sem pa slep. Hvala še enkrat ;)

SumTingWong ::

Gibbs007 je izjavil:

Kaj bolj priporočate OnePlus One 16GB za 270€ ali LG G3 16GB za 360€? Če ima kdo mogoče izkušnje z obema.

OnePlus 64GB za 300€. Mene recimo moti sandstone, pa sem dal ovitek čez in je super zdaj.

Gibbs007 je izjavil:

Zakaj pa ne oneplus one 64GB brez reže za micro sd kartico prostora hitro zmanka drugače pa sigurno boljš oneplus one kot LG G3

ja pazi da ne ki res. Ce malo pobrskas je po netu kar nekaj direktnih primerjav in lg g3 je vec ali manj vedno ocenjen kot boljsi. Tudi sam sem bil v tej dilemi, po temeljiti raziskavi sem se odlocil za lg g3 in mi ni niti malo zal.

G3 ima boljšo resolucijo ekrana, drugačen launcher in ma malenkost manjši od OPO je. Druge stvari so pretežno iste. Cena je tukaj glavna, OPO 64GB za 330€ NOV ali G3 32GB za 300€ rabljen ...

pa dodaj se razliko da ima en garancijo v eu, drugi na kitajskem. In par 10€ ne more bit odlocilni faktor, razen ce slabo jes par mesecev, na napraskas za telefon.
rade volje dam 50 vec, pa imam boljsi fotoaparat, dejansko uporabno garancijo, manjsi telefon pri enakem ekranu, knock code, brezzicno polnjenje, itd.

Polek tega, G3 16gb se dobi za 340 nov, plus micro sd, pa smo tu tu s ceno

- Plus 30€ za 64GB MicroSD pa si na 370€, pa še vedno so pri eMMC boljše hitrosti kot MicroSD.
- 6mm manjši je po višini G3 ... tisti milimeter ne verjamem da opaziš pri širini, debela sta pa oba enako.
- Je tudi double-tap to unlock in pattern unlock dovolj simple in uporaben pri OPO, tako da to ni neka prednost
- brezžično polnjenje ja .. spet dodatnih 30-40€ + majhen izkoristek, ker je tako težko priklopit kabel
- garancija pa ... tisti ki čuva mobitel je itak ne bo uporabljal, ker ponavadi gre zaslon, ne pa tisto kar je všteto v garancijo

Fotoaparat je morda boljši, tega še nisem primerjal, vem le da je G3 fotoaparat dosti boljši od Nexus 5, to je pa to.

valdo ::

Ali je kdo kupoval ta telefon na podjetje?
Se da kje vpisati davčna?

hvala!
lp
Lp

N4m31355 ::

.net je fake

valdo ::

N4m31355 je izjavil:

.net je fake

hmm???
Kje pa je orginal?
Hvala!
Lp

je tole kar original:

SumTingWong je izjavil:

G3 ima boljšo resolucijo ekrana, drugačen launcher in ma malenkost manjši od OPO je. Druge stvari so pretežno iste. Cena je tukaj glavna, OPO 64GB za 330EUR NOV ali G3 32GB za 300EUR rabljen ...

G3 z večjo resolucijo ma zelo krajši battery life kot OPO plus na majhnjih napravah kot so telefoni se tistih več pikslov ne vidi samo baterij škodujejo pa grafiki OPO nima drugačnega launcherja ampak ma cyanogenmod ki je nekaj čisto drugega kamero imata oba 13MP samo da ima OPO še možnost snemanja 4K DCI pri 24 fps.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lovro535 ()

lovro535 je izjavil:

G3 z večjo resolucijo ma zelo krajši battery life kot OPO plus na majhnjih napravah kot so telefoni se tistih več pikslov ne vidi samo baterij škodujejo pa grafiki OPO nima drugačnega launcherja ampak ma cyanogenmod ki je nekaj čisto drugega kamero imata oba 13MP samo da ima OPO še možnost snemanja 4K DCI pri 24 fps.

A tekmuješ sam s seboj v nekoherentnosti?
ni podatka

dr.Akula je izjavil:

lovro535 je izjavil:

A tekmuješ sam s seboj v nekoherentnosti?
KAJ ?

Juzh ::

Sem prosil kolega, če lahko z one plus ob sončnem zahodu slika avto za oglas na avto.net. Totalen obup od kamere in kvalitete slik. Kr ene sprane barve, brez kakršnega koli kontrasta, meglene slike. Razočaran močno. Sploh, ker sem nameraval menjat iz 4 leta starega S2 na tole, ampak tako poraznih slik pa nisem pričakoval. Bom rajši počaku na SGS6.

Nevem kake slike so bile ampak vem da moj dela boljše slike od fotoaparata drugače se pa kontrast pa to da naštelat

WarMaker ::

WarMaker je izjavil:

64GB - 2 dni časa:

https://account.oneplus.net/invite/clai...
https://account.oneplus.net/invite/clai...

lp

Haha, imajo pa še vedno napako v sistemu:

Notice: It looks like we have not yet launched in your country. (Slovenia)
You can still claim the invite but we might not be able to ship to your country.

kratos ::

Juzh je izjavil:

Sem prosil kolega, če lahko z one plus ob sončnem zahodu slika avto za oglas na avto.net. Totalen obup od kamere in kvalitete slik. Kr ene sprane barve, brez kakršnega koli kontrasta, meglene slike. Razočaran močno. Sploh, ker sem nameraval menjat iz 4 leta starega S2 na tole, ampak tako poraznih slik pa nisem pričakoval. Bom rajši počaku na SGS6.

Ali je ta tvoj kolega nesposoben, ali je pa imel vklopljen RAW in so seveda barve na sliki sprane ker jih moraš seveda obdelat v programu. Drugih verzij ni, ker OPO dela ene najlepših slik v android svetu, en tripod, RAW format (pa tudi HDR oz. auto/smart scene delata top slike), malenkost fotografskega znanja = slike ki jih nebi nikoli pripisal telefonu.

Vse nastavitve so bile default. Rezultat obupen.

Hvala lepa za take slike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Juzh ()

potem je pa kolegov telefon defekten ker moje slike so zelo lepe.

Se strinjam z lovro535. Plus takole se ne slika avta.

Način je bil na samodejno vse drugo je bilo default.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lovro535 ()

kratos ::

haha ja, juzh potem bo kar prva varjanta ki sem jo omenil v prejsnem postu, glede na slike je tvoj kolega malce nesposoben za fotografiranje.
poglej si slike tukaj pa povej kdo je kriv za slabe slike:) http://www.reddit.com/r/oneplusphotos/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

SumTingWong je izjavil:

Plus takole se ne slika avta.

Kewl story. Z galaxijem s2 sem naredu na isti poziciji takšne slike največje kripe od avta, da se je folk tepel zanj.

Gibbs007 ::

Ima kdo kakšen invite za 16GB verzijo?

ajfon ::

Halo, mene pa zanima če pošiljajo v slovenijo že iz uradne strani?.. imam invite in vse, ampak ko sem ga claimal je pisalo da mogoče še ne pošiljajo v slovenijo.. Invite moram izkoristiti v 48 urah, zato prosim za hiter odgovor,

Lp
Jan

jeanmike ::

Jaz sem mojega naročil v torek, ko je bil dan brez invite-ov direktno na moj naslov v Slovenijo. Poštnine je bilo 18.99€ Sistem mi ni nič kompliciral.

GrMar ::

edo_ned ::

edo_ned ::

t0r0 ::

ajfon ::

In v kolikem času dobim jas telefon, če ga naročim v ponedeljek preko uradne strani?.. Lp

ni podatka

18Jerry18 ::

V torek sem naročil, danes so ga že odposlali. Predvidevam da bo drug teden pri meni :)

tomi_m ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomi_m ()

Izaso ::

Kdaj pa bi naj prišel 1+2 ven? In kaj bo novega v primerjavi z one plus one?
««
27 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oneplus X (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
638106807 (43792) cryptozaver
»

OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34672872 (41584) Yossarian
»

One Plus one

343878 (2574) Zaphod_B75
»

OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5221656 (16511) kronik
»

Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6425707 (22074) Uporabnik

Več podobnih tem