Forum » Mobilne tehnologije » OnePlus One
OnePlus One
Temo vidijo: vsi
t3hn0 ::
A je to možno da k sm dau telefon v torek v košarico in sedaj ga lahko kar naročim naročim, ker je še zmerej v košarici ostal ??
Da, jaz sem ga tako naročil 1 dan po preteku invajta, ker je bilo naročilo v statusu plačila
^.^
WarMaker ::
krucymucy ::
Askrat ::
Če ima kdo kakšen invite v tem trenutku viška se priporočam, drugače bom pa počakal do torka, seveda :)
Zanima me kako vam deluje 4G LTE omrežje, se še komu pojavljajo težave?
Zanima me kako vam deluje 4G LTE omrežje, se še komu pojavljajo težave?
kratos ::
Na mobitelu ni težav s signalom.
Evo sem izbrisal ter resetiral telefon (hvala bogu za google sync ker drugače bi zaradi mojega viška pameti izgubil vse kontakte) in rezultati se seveda poznajo kot dan in noč in sicer dobim ven 5 ur screen on time, cca. 30ur on battery,... (z 15% ostanka baterije). Edino google play services mi trenutno žrejo preveč baterije. Ob factory resetu sem telefon še rootal ter nasnel Greenify ki je top program saj z njim vidiš aplikacije ki se izvajajo v ozadju ter žrejo baterijo in jih lahko enostavno "ubiješ" (recimo facebook messenger mi je vedno piskal, zdaj tega ni več in sem dobil malo miru - brez izklapljanja povezave). Priporoča še kdo kakšen tweak za rootan OPO ?
Evo sem izbrisal ter resetiral telefon (hvala bogu za google sync ker drugače bi zaradi mojega viška pameti izgubil vse kontakte) in rezultati se seveda poznajo kot dan in noč in sicer dobim ven 5 ur screen on time, cca. 30ur on battery,... (z 15% ostanka baterije). Edino google play services mi trenutno žrejo preveč baterije. Ob factory resetu sem telefon še rootal ter nasnel Greenify ki je top program saj z njim vidiš aplikacije ki se izvajajo v ozadju ter žrejo baterijo in jih lahko enostavno "ubiješ" (recimo facebook messenger mi je vedno piskal, zdaj tega ni več in sem dobil malo miru - brez izklapljanja povezave). Priporoča še kdo kakšen tweak za rootan OPO ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
Evolve ::
ma kdo kj info glede 5.0 nadgradnje?
Kaj temu manjka?
http://download.cyanogenmod.com/?device...
Ota updejt me bolj zanima
Neki se je govoril da bo v začetku februarja
Vanadium ::
Pozdravljeni vsi skupaj,
če ima kdo kakšen odvečen invite, oz. pozna koga ki ga ima, bi mu bil zelo hvaležen! Razdelim nazaj če dobim. :)
In če prav razumem je cena telefona 299€ + 20€ za dostavo iz UK v DE in potem še +14€ iz DE v SLO?
Lp, Klemen
Še zmeraj veljajo te cene za dostavo? Ali C&M plačam ko dobijo telefon preden mi pošlejo? Planiram v torek naročit ko je odprto naročevanje brez invita da vem koliko naložit na paypal,
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
N4m31355 ::
@kratos LBE Security (prenesi z xda) zadeva je amazing! Sam dolocas kaj lahko dostopa do cesa,kaj ostane prizgano, ma pa se AV in antitheft(ne uporabljam tega dvojga)
kokpa ::
Danes mi začel zajebavat mikrofon, ne morejo me slišati pri pogovoru. Čudno pa je da se slišimo če dam telefon na zvočnik.
Andrej51 ::
Mene pa zanima nekaj za naslov pri c&m napisem tako
Cheaper&More PXXXX-X7XX
Naslov 1 PXXXX-X7XX
Naslov 2 Kreuzeckstr. 4
86504 Merching
Germany
Cheaper&More PXXXX-X7XX
Naslov 1 PXXXX-X7XX
Naslov 2 Kreuzeckstr. 4
86504 Merching
Germany
lovro535 ::
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
Uradne cm12 se ni so pa cm12 nightly ki so precej nestabilni
Tody ::
A kdo ve kdaj bo CM12 uradno? Zdej se neki kle jebem z nočkoti in če bo rabil še par mesecev grem raje na 4.4 oz 11
SumTingWong ::
Ja naj bi do konca februarja. Ni pa zagotovljeno, glede na to da nikjer nič govora o tem, samo špekulacije o februarju. Tudi jaz čakam na 5.0 ....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SumTingWong ()
vilonja ::
Kaj je s tem če telefon rootaš, ali izgubiš garancijo.
Rootal bi telefon in gor naložil 5.0.2. Se mi splača?
Je kaj problemov z unoffical verzijo 5.0.2?
Rootal bi telefon in gor naložil 5.0.2. Se mi splača?
Je kaj problemov z unoffical verzijo 5.0.2?
madog ::
Drugače je za mene najboljši rom trenutno SlimSaber Bacon Lolipop, imam nameščeno tudi 11S ter cm nightly 12 samo prisegam na SlimSaber!!
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Andrej51 ::
Tudi jaz imam invite https://account.oneplus.net/invite/clai... (manj kot 24 ur)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Andrej51 ()
Askrat ::
Še en invite, če kdo potrebuje: https://account.oneplus.net/invite/clai...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Askrat ()
kokpa ::
ima kdo problem, da po zadnjem upadati ne dela mikrofon pri klicu? Če preklopim na zvočnik pa dela normalno.
po updatu na 05Q mi vse dela normalno tudi mikrofon.
krucymucy ::
Kateri ROM je trenutno najboljši?
Uporabljam CM12 nightly od konca novembra, ko so bile napake se zelo stevilne in funkcije jako okrnjene. Sedaj so toliko razvili zadevo da je popolnoma uporabna za daily use, dela vse, tudi gestures. Edini bug, ki mi pade na pamet je to, da ko hoces vklopiti mobile data ne deluje vedno, tako da das za sekundo v airplane mode in potem nazaj.
Bonsai ::
Sem probal Cm12, pa mi ni delalo snemanje 4k, pa ringtone ni delal. Ko je kdo klical, je blo tiho. Ostalo je pa kul. Back to CM11s
Runnagain ::
Naročil sem prejšnji torek, danes je na C&M prispel, do mene pa predvidevam da pride ponedeljek oziroma torek torej cca 14-15dni
jaz sem ga naročil 17. decembra prispel je pa 7 januarja ampak so bili vmes prazniki.
kratos ::
hehe, novejši telefoni nimajo več cyanogen logota ter napisa na hrbtni strani, prav lepo izgledata da ni tako pusto :D
huh jaz sem včeraj svojega dobil pa sploh nisem pogledal a piše gor cyanogen ali ne :D, moram danes pogledat ko pridem domov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
FaultyCure ::
Zdravo!
Ima kdo kakšen invite za 64Gb 1+1? Poskusil naročiti včeraj, pa mi je banka zavrnila PayPal in ne bi spet čakal 1 teden da naročim :/
Ima kdo kakšen invite za 64Gb 1+1? Poskusil naročiti včeraj, pa mi je banka zavrnila PayPal in ne bi spet čakal 1 teden da naročim :/
valdo ::
https://forums.oneplus.net/threads/onep...
V kratkem ga bodo pošiljali tudi v Slovenijo
super,
hvala, da si to tu zalepil - napisal :-)
Lp
Gathish ::
Fantje, imam eno težavo in sicer;
OPO mi zadnji teden ali mogoče slaba dva postane občasno 'nedosegljiv'. Ne da se ne klicov ne smsov sprejemat (mislim da se predvsem pri smsih zatakne) - ko telefon rebootam potem dobim pač vse smse za nazaj (in neodgovorjene klice smse).
Telefon imam kakšne 4 mesce, prej ni bilo težav... operater je SiMobil - signal ni problematičen - ostali v družini nimajo problemov. V glavnem, se komu kaj sanja/je to že doživel in kako odpravil?
OPO mi zadnji teden ali mogoče slaba dva postane občasno 'nedosegljiv'. Ne da se ne klicov ne smsov sprejemat (mislim da se predvsem pri smsih zatakne) - ko telefon rebootam potem dobim pač vse smse za nazaj (in neodgovorjene klice smse).
Telefon imam kakšne 4 mesce, prej ni bilo težav... operater je SiMobil - signal ni problematičen - ostali v družini nimajo problemov. V glavnem, se komu kaj sanja/je to že doživel in kako odpravil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104209 (41194) | cryptozaver |
» | OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71488 (40200) | Yossarian |
» | One Plus oneOddelek: Mobilne tehnologije | 3816 (2512) | Zaphod_B75 |
» | OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21238 (16093) | kronik |
» | Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25227 (21594) | Uporabnik |