Forum » Mobilne tehnologije » OnePlus One
OnePlus One
Temo vidijo: vsi
Yossarian ::
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Pyromanic ::
Firma ima v nemčiji skladišče za evropo, tako da je v teh 299€ že vštet davek in že bilo carinjeno.
tomaz- ::
to je, če ti ne pošljejo iz DE.. Če klikneš na pošilajnje iz DE, je cena 350
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: thramos ()
krucymucy ::
matmel ::
Mene zanima kako je z invite, povabili. Prek povabila sem naročil telefon, pričakujem ga ta teden, kdaj pa lahko jaz komu pošlem povabilo, da bi si tudi npr. neka druga oseba lahko naročila telefon? Na mail mi niso nič poslali, prav tako na uradni strani prek logina nisem nič zasledil.
Kdo ve mogoče ?
Lp.
Kdo ve mogoče ?
Lp.
blackbird42 ::
Boš moral pa še kar nekaj počakat. Ponavadi so jih pošiljal v roku 2-4 tedne po nakupu. S tem da sem že slišal da jih kar nekaj čaka že več kot 4 tedne, pa jih še vedno niso dobili.
Pa če si gledal na svojem prosilu bi moral tole tam videt:
INVITES TO SHARE
No invites to share. Once you have purchased a phone you will be assigned sharable invites as we have stock available. Please note that it will happen randomly, not a specific amount of time after buying. You will receive an email when sharable invites are assigned to you.
Pa če si gledal na svojem prosilu bi moral tole tam videt:
INVITES TO SHARE
No invites to share. Once you have purchased a phone you will be assigned sharable invites as we have stock available. Please note that it will happen randomly, not a specific amount of time after buying. You will receive an email when sharable invites are assigned to you.
Wox ::
V čem pa je ta noname zadeva sploh boljša od ostalih androidnikov v istem rangu?
Commodore 64
mjolnir ::
V čem pa je ta noname zadeva sploh boljša od ostalih androidnikov v istem rangu?
Glede na to da je Oppo zadej tole ni ravno 'noname'.
Yossarian ::
Ja, jaz bi res imel rad en invajt.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
tadejv ::
@matmel
Kadar dobite invite, bi se ga dalo prosim še meni poslat, ker mi je ravnokar crknu HTC Sensation XE. Hvala.
drugače bi pa morali bit tuki inviti: https://account.oneplus.net/invite/over...
Kadar dobite invite, bi se ga dalo prosim še meni poslat, ker mi je ravnokar crknu HTC Sensation XE. Hvala.
drugače bi pa morali bit tuki inviti: https://account.oneplus.net/invite/over...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tadejv ()
PINki ::
Jaz sem ga prejel pa ga nisem pravočasno uporabil. Zdaj sem dobil še enega (od drugega uporabnika) in sem narocil iz UK kar me je stalo dodatnih 30€ vec, ker nisem bil pozoren, da je iz DE ceneje.
Dr_M ::
Pomoje bo ze Two model prisel, preden boste invajte dobil
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Viktor33 ()
Toiletman ::
dam ga tudi tako in mi jih lahko pozneje naložite al pa samo 10€. dam ga takoj zdaj
samo lepo me prosite in bodite prvi :)
samo lepo me prosite in bodite prvi :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Toiletman ()
krucymucy ::
Dobiti invajt pa res ni tako tezko. Jaz sem dobil ze drugega danes na lepe oci. Pac tam po forumu smetim, pa jih kar ponujajo.
tadejv ::
Bobr123 ::
Ja na forumu OnePlus?
Včeraj dobil prva 3 shareable povabila. Uporabil jih bom za nakup še treh telefonov. Skupaj 7
Včeraj dobil prva 3 shareable povabila. Uporabil jih bom za nakup še treh telefonov. Skupaj 7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bobr123 ()
DarkSensei ::
So različni invajti za EU in ameriko? Sem enega dobil in probal dat shipping address v oboje Slovenijo in Nemčijo pa mi ne pusti naročit.
EDIT: Sem pogruntal - potrebno je samo zamenjat regijo.
EDIT: Sem pogruntal - potrebno je samo zamenjat regijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarkSensei ()
dottor ::
Menda bodo ukinili invajte in uvedli rezervacijo.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Bobr123 ::
@Toiletman oportunist.
Če bi imel 1000 povabil ne bi niti enega prodal.
4 sem jih že stalal. Še 2 morem.
Če bi imel 1000 povabil ne bi niti enega prodal.
4 sem jih že stalal. Še 2 morem.
Dr_M ::
Eni raje vidijo, da invite propade, kot da bi ga dal naprej. Pa verjetno so tudi podarjenega dobil.
Jaz sem dobil 3 invite ker sem kupil telefon. Ponujam vam dober deal. Sem ze prej napisal da vam ga dam, ce mi pozneje to pomeni ko ze sprejmete invite nakazete 10€ ce ne pa tudi ok. Telefon lahko tako rekoč narocite ze danes
Cr00k ::
Se priporočam za en invite... lahko tudi plačam, kakšen simboličn znesek - več pa na PM. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 103889 (40874) | cryptozaver |
» | OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71224 (39936) | Yossarian |
» | One Plus oneOddelek: Mobilne tehnologije | 3798 (2494) | Zaphod_B75 |
» | OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21184 (16039) | kronik |
» | Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25130 (21497) | Uporabnik |