Forum » Mobilne tehnologije » OnePlus One
OnePlus One
Temo vidijo: vsi
pumaxx ::
Cr00k ::
Jaz sem dobil 3 invite ker sem kupil telefon. Ponujam vam dober deal. Sem ze prej napisal da vam ga dam, ce mi pozneje to pomeni ko ze sprejmete invite nakazete 10€ ce ne pa tudi ok. Telefon lahko tako rekoč narocite ze danes
Če še imaš kakšen invite se priporočam.
...v vrsto se postav :P
Toiletman ::
Kaj naj rečem, mi je zelo zal, vendar so ze vsi inviti oddani :/
Nevem malo se pocakajte pravijo da bodo inviti odpravljeni v oktobru, drugace pa se prijavite na forum oneplus one. Jaz sem invite dobil po cisti sreci nekega dne na mail.
Zgleda da sem danes spet dobil 3 invite
Nevem malo se pocakajte pravijo da bodo inviti odpravljeni v oktobru, drugace pa se prijavite na forum oneplus one. Jaz sem invite dobil po cisti sreci nekega dne na mail.
Zgleda da sem danes spet dobil 3 invite
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Toiletman ()
Bobr123 ::
Jaja inviti kar letijo. Po štirih nakupih so me začeli bombandirati s povabili :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bobr123 ()
Leprechaun ::
Se priporočam, če ima kdo kakšen invite viška ;).
Tr0n ::
Microsoft se baje zanima za Cyanogen, tak da uzivajte, dokler lahko. :p
http://news.softpedia.com/news/Microsof...
http://news.softpedia.com/news/Microsof...
pumaxx ::
kratos ::
Če se počuti kdo radodarnega mi ga lahko šenka :) V zameno mu lahko dam torrentleech invite ter po želji vrnem oneplus one invite če ga dobim.
Če pa že ravno ponujam torrentleech invite imam dva tako da kdor ga potrebuje naj mi piše na zs svoj mail in mu ga podarim.
Torej če prav razumem, naročanje poteka preko nemčije cheaper&more druge varjante ni da bi poslali v Slovenijo ?
Če pa že ravno ponujam torrentleech invite imam dva tako da kdor ga potrebuje naj mi piše na zs svoj mail in mu ga podarim.
Torej če prav razumem, naročanje poteka preko nemčije cheaper&more druge varjante ni da bi poslali v Slovenijo ?
Runnagain ::
Brane22 ::
Na B92 je novica, da bodi invite ukunili v septembru, ker da se niso obnesli - mislim invajti.
Samo zdaj je ne najdem. Mogoče je šlo za nateg.
Samo zdaj je ne najdem. Mogoče je šlo za nateg.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
DarkSensei je izjavil:
Tisti, ki že imate telefon - koliko časa je trajala dostava?
Varirala. Od 4 dni do 3 tednov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bobr123 ()
Runnagain ::
Do cheaperandmore (nemčija, poslano iz anglije) od ponedeljka do sobote (5 dni), od njih pa do mene naprej pa od sobote do naslednjega torka (10 dni).
Miko55 ::
Ma kdo kakšen invite za podarit? Jaz cele dneve refresham forum da bi dobil kaj pa ni sreče, trenutno mam 4let star telefon pa vse skup šteka. Mam namen potovat pa bi ga rabil :)
Bi mi mogoče enega odstopil prosim?
Jaja inviti kar letijo. Po štirih nakupih so me začeli bombandirati s povabili :D
Bi mi mogoče enega odstopil prosim?
krucymucy ::
DarkSensei je izjavil:
Tisti, ki že imate telefon - koliko časa je trajala dostava?
Narocil v petek, na cheaper&more dostavljen v cetrtek, torej 6 dni.
Cheaper&more pa je cez vikend prepeljal v Slovenijo in v ponedeljek predal dostavni sluzbi. Telefon sem dobil v torek, se pravi skupaj 11 dni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
OneplusOne1 ::
Če ima še kdo odveč kakšen invite in bi bil toliko prijazen, da bi ga share-al brezplačno, bi mu bil zelo hvalezen kr ga ze kaksna dva tedna probavam dobit pa nikakor ne uspem. V zameno obljubim da, ko dobim svoje invite jih brezplačno delim z drugimi.
Hvala za Invite!
Hvala za Invite!
akoletnik ::
Prosim za invite za telefon ga že en mesec iščem. Vrnem oz. sheram ko dobim svoje.
PLEASE!!!!!
PLEASE!!!!!
Leprechaun ::
Je bil razprodan po 1h.
Tudi sam ga od posrednikov ne bi kupoval ;).
Tudi sam ga od posrednikov ne bi kupoval ;).
Heisenberg ::
fejk je
http://www.eurid.eu/en/whois-search
http://who.is/whois/oneplus.net
Seveda ni original, ampak a je nateg ali ne to je vprašanje ?
Sicer pa na strani piše da niso uradni prodajalci
lupin_3th ::
Pozdravljeni,
v kolikor bi komu ostajal bi bil vesel vabila.
Rad bi namreč si nabavil končno en telefon brez fizičnih tipk.:)
Lp
v kolikor bi komu ostajal bi bil vesel vabila.
Rad bi namreč si nabavil končno en telefon brez fizičnih tipk.:)
Lp
Imam še 2 povabili (8 sem jih stalal), a prav takim, ki ne poznajo osnov delovanja OnePlus podjetja, povabil ne bom talal.
Kako boste vračali invite??? A veste da z oktobrom ukinjajo invite sistem???? A veste da za prva shareable povabila čakaš med 4 in 7 tedni??? Po tem takem vas še enkrat sprašujem. Kako boste vračali povabila?
Kako boste vračali invite??? A veste da z oktobrom ukinjajo invite sistem???? A veste da za prva shareable povabila čakaš med 4 in 7 tedni??? Po tem takem vas še enkrat sprašujem. Kako boste vračali povabila?
Imam še 2 povabili (8 sem jih stalal), a prav takim, ki ne poznajo osnov delovanja OnePlus podjetja, povabil ne bom talal.
Z vračanjem je mišljeno da bi dobroto delili naprej in ne dejasnko vračala tistemu ki mi je dal vabilo, lahko pa tudi če tako želi. Daš meni enega vrnem ti 2 recimo!
Si sploh prebral kaj sem napisal? VSAK KI KUPI SEDAJ TELEFON NE BO IMEL NOBENIH VABIL NE ZA VRAČAT NE ZA DELIT NAPREJ!
BillieJoe ::
pozdravljeni, gleda na napisano sklepam, da je to pravi kraj kjer bi se dalo dobiti invajt, katerega bi bil zelo vesel saj trenutno z mojo nokio na tipke, ja prav ste prebrali :) grem na žice že sam sebi.
invajt bo vrnjen ob nakupu, kar ne bi smelo predstavljati težave glede na to da bo nakup opravljen pred oktobrom.
za pomoč se v naprej zahvaljujem!
invajt bo vrnjen ob nakupu, kar ne bi smelo predstavljati težave glede na to da bo nakup opravljen pred oktobrom.
za pomoč se v naprej zahvaljujem!
make it as simple as possible
Ali se kaj ve do kdaj sprejemajo Invite ? Ker ce bi ta teden narocil z vabilom ali bi se dobil jaz vabila za potalati ?
Ker razmislam da bi kupil invite in potem raztalal tukaj na Slotechu v zameno za 2€ da pokrijem stroške nakupa vabila
Ker razmislam da bi kupil invite in potem raztalal tukaj na Slotechu v zameno za 2€ da pokrijem stroške nakupa vabila
keitai ::
Ker kot kaže, še vedno ne razumete.
OKTOBRA bi naj prešli na drug sistem prodaje, torej cca 3-4 tedne. Invite za nadaljne nakupe, če kupiš telefon, dobiš v 4-7 tednih. Torej, tudi če kupite telefon sedaj, invitov ne boste mogli naprej prodajati ali deliti.
OKTOBRA bi naj prešli na drug sistem prodaje, torej cca 3-4 tedne. Invite za nadaljne nakupe, če kupiš telefon, dobiš v 4-7 tednih. Torej, tudi če kupite telefon sedaj, invitov ne boste mogli naprej prodajati ali deliti.
BillieJoe ::
Potemtakem ni vec nikogar kateri bi bil pripravljen posredovati invajt....sklepam.
V kolikor se najde kdo ki ni obremenjen z mesecem oktobrom prosim da me kontaktira.
V kolikor se najde kdo ki ni obremenjen z mesecem oktobrom prosim da me kontaktira.
make it as simple as possible
matobeli ::
Mene pa še vedno zanima kakšen komentar o trajanju baterije, normalne uporabe (za tak telefon)
BladE_ ::
Kaj pričakuješ od 5,5" high end naprave? 5dni? 3dni? 2? Relano 1dan ob neki normalni uporabi, če ti zdrži 2+ dni take naprave ne rabiš!
Akcija - Reakcija
kupis kakšen battery pac-bank imaš že tako majhne da so kot obeski in imas vedno rezervo sabo, če resnično to rabiš.
plizzzzzz ::
na morju,ko z njim nisem skor nic pocel, je drzal cca 5 dni, drugac se mi ob normalni uporabi na dan sprazni tam do 60%
krucymucy ::
Zakaj se ne greste prijavit na Oneplus forum in tam dobite invite. Jaz sem rabil dva, pa oba sem dobil zelo hitro po tistem, ko sem se odlocil da ga rabim.
Mi lahko nekdo prosim hitro odgovori, in sicer sem po čudežu dobil invite, sedaj pa piše da ne morem naročiti v SLO ?!
Kako ste ostali naročili ?
HVALA
Kako ste ostali naročili ?
HVALA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 103889 (40874) | cryptozaver |
» | OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71224 (39936) | Yossarian |
» | One Plus oneOddelek: Mobilne tehnologije | 3798 (2494) | Zaphod_B75 |
» | OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21184 (16039) | kronik |
» | Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25130 (21497) | Uporabnik |