» »

OnePlus One

OnePlus One

Temo vidijo: vsi
««
7 / 34
»»

Bobr123 ::

kratos je izjavil:

Haha bobr123 si višaš ego z temi invajti ? Hvaljenje nevem če te bo kam pripeljalo :) Raztalaj invajte tem forumašem ki si ga tako želijo in napiši komu si jih dal ter podpri malo slo-tech da te nebo sama hvala po forumih za prazen nič.

Ontopic: No potem je po prebranem največji/najpogostejši problem tist "yellow band issue". Drugače je kdo ki še ni imel 5,5' telefona pred tem ? kako se vsede v roko oz. v žep ?

A si slep? Vsi inviti so potalani? Med drugim tudi dvema slo-techovcema

kratos ::

Super, če paše v žep (da mi ga ni potrebno nositi po torbah) potem ga bom najverjetneje tudi sam kupil. Še malce bom počakal in prebral kako je z novimi batchi nato pa naročil. Hvala za informacije :)

@Bobr123 vidim da so potalani, vidim pa tudi vsak drugi post od tebe koliko invajtou imaš, koliko telefonov si kupil, koliko, koliko, koliko,... Ko daruješ na dobrodelno organizacijo 5€ se tudi vsem povprek tako hvališ ?

amacar ::

Sej to ni edini forum kjer se je pohvalil ;)

Čakaj a zdaj po tvoje ni prav, da jih talam? Ljudje me kontaktirajo ob objavi, da imam povabila. Tisti, za katere menim, da bodo telefon kupili in ne preprodali oz. prodali povabila, nato povabilo tudi dobijo, če je le kakšno še na voljo (talam in talal sem jih tukaj, na slo-android forumu, na joker forumu ter prijateljem)... Koliko telefonov sem kupil? Samo 1 je bil za mene, vse ostale sem kupoval za kolege, ki so si želeli telefona a niso imeli urejenega Paypal računa... Naprej pa ne bom komentiral, ker vidim da nima smisla. Lp

PS: Če kdo potrebuje invite naj kontaktira @kratos-a.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bobr123 ()

Če sem si narobe predstavljal tvoje komentarje se ti opravičujem vendar glede na to koliko "brezveznih" postov pišeš o svojih invajtih na forumih, in postaš slike tvojega računa mi deluješ zelo domišljavo.

Ko dobim invajte čez teden, dva recimo po nakupu nebom objavljal screenshotov da jih imam temveč jih bom raztalal po slo-techu ljudem ki jih še nimajo in so pisali v tej temi (izbral jih bom povsem naključno).

krucymucy ::

Na kaksen nacin mislis dobiti invite? Jaz jih po sedmih tednih od nakupa se nisem.

Koliko časa imam da aktiviram OPO invite ? Piše sicer 24 ur vendar to pomeni da moram samo aktivirati kodo v 24 urah ali da imam 24 ur za nakup telefona ?

No izgleda da te invajte delijo random ljudem, kot sem povedal če dobim dam naprej slo-techu, če pa ne pa pač ne. Teden, dva sem napisal ker ljudje poročajo da je to normalna doba od nakupa do prejetja novih povabil.

krucymucy ::

Ne, ni teden dva. In ne, ne talajo random ljudem.

Explain yourself or begone :)

Runnagain ::

Stopam Bobru123 v bran...dec je fant na mestu in prav je, da najprej prijateljem podeli invajte oz. namesto njih kupi telefon, kar mu pa ostane, pa deli naprej.

3 deljive invite so sprva dodeljevali zaporedno od datuma nakupa telefona, prihajalo so pa v 2 do 4 tednih. Ko se je prodaja pospešila, invajtov niso mogli več tako hitro deliti oz. so spremenili vzorec, po katerem jih delijo, in sedaj niti ni več odvisno od datuma nakupa, kdaj jih boš dobil. Kot je rekel exodus, jih sam ni dobil po 7 tednih. Sam sem telefon naročil točno pred mesecem dni, pa tudi še nimam nobenega deljivega invajta. Pa tudi po forumu oneplus invajti ne dežuejo več tako pogosto kot nekoč.

Z oktobrom sistem invajtov kot tak ukinjajo, in prehajajo na prednaročila...naroči lahko vsak, a kdor prej pride, prej melje...invajt za naročilo ne bo več potreben.

Zato je na mestu vprašanje, ali bomo tisti kupci, ki smo telefon naročili pred kratkim, deljiva povabila sploh še dobili.

marjetica007 ::

Ce ima kdo kak invite, bi tudi jaz prosil za enega.

Hvala.

Heisenberg ::

IMAM GA! HA :)

Najprej dostava WTF ?!

DHL

DHL

cik cak sem pa tja pa še v Sloveniji je bil a nočejo dostaviti v SLO ?! kr neki

Nato pa še problem ker nisem mogel prevzeti v Villachu na pošti - postlagernd in dobim SMS in še mail da nekaj ni vredu z naslovom in seveda se sekiram kaj je sedaj narobe IN kot ga hoče naklučje sem bil ravno na poti iz Dunaja mimo Klagenfurta in sem ga pač sam prevzel.

Prvi vtisi telefona so.... kaj pa vem :)

Dizajn mi je vrhunski in obožujem minimalizem! (fotr ni vedu kaj je spredaj in kaj zadaj hehe)
Velikost je odlična sedaj mi moj Galaxy S3 deluje kot plastična igračka

Ostalo pa nič posebnega ker furam Cyanogenmod na S3 že kar nekaj časa.

Zaenkrat zadovoljen, še posebej za to ceno!

Sedaj samo še kondom dam gor , ki se ga verjetno v sloveniji ne dobi ?! in potem ga bom šele začel uporabljati

Okej prek cheaper&more pa res še nisem nikol naročal.
Torej tist nemški naslov ki ga dobiš ob registraciji je potrebno vpisat na oneplus one strani "Add new Address", nato pa vpišem podatke:

Sem podatke prav vpisal, torej v prava mesta? ker nemščine ne znam več kot štet do deset. Pod last name napišem pač tiste svoje črke ter številke ki sem jih dobil predvidevam ?
Kaj izberem pa pod state/province ? ker tega podatka mislim da nimam

hvala za pomoč!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

MisterR ::

Ima še kdo kak invite?

snuderl ::

Če ima še kdo kakšen invajt se priporočam :)

kratos je izjavil:

Okej prek cheaper&more pa res še nisem nikol naročal.
Torej tist nemški naslov ki ga dobiš ob registraciji je potrebno vpisat na oneplus one strani "Add new Address", nato pa vpišem podatke:

Sem podatke prav vpisal, torej v prava mesta? ker nemščine ne znam več kot štet do deset. Pod last name napišem pač tiste svoje črke ter številke ki sem jih dobil predvidevam ?
Kaj izberem pa pod state/province ? ker tega podatka mislim da nimam

hvala za pomoč!

kratos, takole ne bo šlo. Najprej vpiši soje prave podatke, takšne kot jih imaš za paypal. To bo kasneje tvoj billing address in sekundarni shipping address. Potem boš dodal te nemčki naslov in ga boš uporabil samo kot default shipping address in ne tudi kot default billing address.
Če billing address-a (prvi podatek) ni enak kot na paypalu, ti paypal ne bo potrdil plačila.

Pa ne pozabi na čisto vse podatke.

Pravi naslov:

Cheaper & more naslov:

Kljukica, ko dodajaš nov shipping naslov:

Na koncu izgleda takole:

Zgodovina sprememb…

Yossarian ::

Evo, v soboto naročil, v četrtek prispelo v Avstrijo, včeraj pa sem ga že dobil. OK, kaj naj rečem, najboljši telefon do zdaj. Pa kak je lep...
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Heisenberg ::

Yossarian je izjavil:

Evo, v soboto naročil, v četrtek prispelo v Avstrijo, včeraj pa sem ga že dobil. OK, kaj naj rečem, najboljši telefon do zdaj. Pa kak je lep...

kaj pa boš dal nanj za zaščito ?
ker jaz ga imam od predvčerejšnjem pa ga imam še vedno doma na varnem, ker čakam da nekje dobim kak pameten ovitek

Heisenberg je izjavil:

Yossarian je izjavil:

kaj pa boš dal nanj za zaščito ?
ker jaz ga imam od predvčerejšnjem pa ga imam še vedno doma na varnem, ker čakam da nekje dobim kak pameten ovitek

Kupil sem kar en univerzalni ovitek za 10 ojrof in je čisto OK.

hurter11 ::

@Runnagain

Jaz sem dal oba naslova ista, podatke za Cheaper&more in sem s paypalom normalno plačal, je pa res da pošiljko še procesirajo..
Misliš da bo vse vredu al je bolš da spremenim billing address, ki se ga menda lahko pod Account information?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hurter11 ()

@Runnagain Hvala ti za tole obsezno pomoc! brez tega bi ziher kaj zasral, hvala!

Glede protekcije pa bom sam nabavil verjetno kar en flip cover oziroma kaksen tempered glass ki se baje odreze odlicno.
http://www.amazon.co.uk/Orzly%C2%AE-Tem...

Da pa se nebi zasrali pa poglejte tole temo, katerim ovitkom oz. zascitam se izogibajte
https://forums.oneplus.net/threads/onep...

@kratos, ni za kej.

Kar se zaščite tiče, sam sem nabavil tempered glass protector ultimate shield, en fit bags "žakeljček", imam pa še en cruzelite bugdroid TCU ovitek...v bistvu ga sploh še nisem odprl oz. sprobal, ker lahko dam mi ne bo všeč. Lahko da ga bom samo sprobal. Če je kdo zainteresiran, mu ga prodam po nabavni ceni, seveda če mi ne bo všeč. Je pa TEAL barve (svetlo modra).

Lp, Runnagain!!

hurter11 je izjavil:

@Runnagain

Jaz sem dal oba naslova ista, podatke za Cheaper&more in sem s paypalom normalno plačal, je pa res da pošiljko še procesirajo..
Misliš da bo vse vredu al je bolš da spremenim billing address, ki se ga menda lahko pod Account information?

Verjetno bo v redu, ker drugače bi te že sistem opozoril...ali pa ti bodo dali kasneje možnost, da boš spremenil. Če ga pa sedaj še spremeniš, pa pomojem tudi ne bo nič narobe.

V Processing stanju (če misliš izpis na oneplus strani) je lahko kar nekaj časa...tudi več dni.

LP, Runnagain!!

@Runnagain

Hvala, sem se že pošteno ustrašil včeraj, upam, da bo vse vredu.

mm46 ::

hurter11 je izjavil:

@Runnagain

Jaz sem tudi dal oba naslova od C&M. V processing stanju pa je bilo do dneva, ko je C&M že prejel pošiljko.

mm46 je izjavil:

hurter11 je izjavil:

@Runnagain

Jaz sem tudi dal oba naslova od C&M. V processing stanju pa je bilo do dneva, ko je C&M že prejel pošiljko.

Ok, hvala za info :)

Še eno vprašanje pri C&M, plačaš poštnino prek Paypala ali po povzetju?

Po povzetju kurirju, ki ti preda paket.

Runnagain ko sem "claimal" invite mi je napisalo da ne pošiljajo v Slovenijo če res želim sprejeti invite, je to normalno ?

Sem pa izpolnil enako kot imaš ti, torej za billing address imam napisane svoje prave podatke, shipping address pa od cheaper&more. Aja pa ko klinem USE IT me preusmeri na paypal predvidevam? :) Nisem doma tako da trenutno še nemorem plačat in raje vprašam kot da kaj narobe naredim.

kratos je izjavil:

Runnagain ko sem "claimal" invite mi je napisalo da ne pošiljajo v Slovenijo če res želim sprejeti invite, je to normalno ?

Sem pa izpolnil enako kot imaš ti, torej za billing address imam napisane svoje prave podatke, shipping address pa od cheaper&more. Aja pa ko klinem USE IT me preusmeri na paypal predvidevam? :) Nisem doma tako da trenutno še nemorem plačat in raje vprašam kot da kaj narobe naredim.

@kratos, to je normalno. Gledajo IP addresso, iz katere naročaš. V kolikor si potem dal nemški naslov za dobavo, ne bo nobenih problemov. V nemčiiji ga lahko pričakuješ do petka, tako da bo verjetno v torek pri tebi.

gimnazija123 ::

Tudi jaz se priporočam za invite, če komu teh 20€ toliko pomeni mu tudi plačam, imam pa denar na paypalu že pripravljen, tako, da invite ne bi šel v nič. :)

Evo sem naročil telefonček in vse skupaj me je prišlo natanko 322.99€ z express shipping (brez dajatev cheaper&more), pred nakupom pa sem moral še enkrat izbrati njihov shipping address v dropdownu ter odkljukati opcijo "izberi billing naslov kot shipping naslov", ker mi je na vsak način hotelo poslat na moj primarni naslov oz. billing address. Sporočim koliko časa bo hodil do mene vendar predvidevam da bo ta express shipping samo do cheaper&more skladišča, naprej pa z navadno pošiljko ?

Aja se opravičujem za double post ampak za protekcijo sem si pa vzel še Orzly tempered glass
http://www.ebay.com/itm/Protezione-Sche...

ter usnjen flip cover, ki ima tudi predalčke za kartice/denar
http://www.ebay.com/itm/Makemate-Genuin...

To sta baje najboljša izbira, tako če komu pomaga ki se še odloča za nakup.

Lahko vprašam še kje ste drugi kaj kupili ovitke in tempered glasse da bi prišlo najceneje ter vseeno kvalitetno?

vedno_lacni ::

ka lahko še men kdo pošle invite?? najlepša hvala. majl: maticresnik13@gmail.com

Bwaze6 ::

Takole se počutim, ko čakam na invite (v gruči stotin drugih):

Tisti, ki poznate strip Grejpfrut, veste, s čim se tole zaključi. :D

hurter11 je izjavil:

Lahko vprašam še kje ste drugi kaj kupili ovitke in tempered glasse da bi prišlo najceneje ter vseeno kvalitetno?

Nevem če boš kje ceneje dobil kot na kitajskem... Poglej ebay, amazon... tukaj je ponavadi najceneje.
Drugače pa ti nebi priporočal da šparaš na teh stvareh saj te ponavadi rešijo mnogo večjih stroškov ki bi jih dobil če bi se ti razbilo recimo steklo.

Sj nillkin steklo sm že naroču za to, sam ovitk pa še iščm odločam se pa med cruzerlite bugdroid circuit in diztronic matte

Pa oba naroči :) Saj sta tako poceni da za oba nebi pri nas še enega dobil. Koliko časa si pa drugače čakal na telefon ?

še čakam :D

Toiletman, poglej na ZS.

@hurter11 potem tekmujva kateri bo prišel prej:) si ga dal z navadno ali express pošto ?

haha, če je komu všeč fish eye efekt kamere se že prodajajo leče:
http://www.ebay.com/itm/Kit-Objectifs-p...

Evo tracking je začel delovat vendar imam enak začetek kot @Heisenberg, lokacija pošiljke je LONDON-HEATHROW - UNITED KINGDOM [LHR] vendar sem prepričan da sem kupil prek /de strani in pri nakupu je bil paypal v nemščini. Zakaj za vraga mi gredo pošiljat iz UK ?

Mat3v7 ::

Ponovno/še vedno prosim za invite, hvala!

Maxl ::

@kratos: pač v UK imajo skladišče...

A nimajo skladišča tudi v Nemčiji? Če je tako potem bi lahko dal C&M UK naslov in bi pošiljki prišparal počitnice v Nemčiji.

blackbird42 ::

.. in tako dobil tudi UK polnilec namesto EU :)
Si čist ok naredil tako kot si

kratos je izjavil:

A nimajo skladišča tudi v Nemčiji? Če je tako potem bi lahko dal C&M UK naslov in bi pošiljki prišparal počitnice v Nemčiji.

Ne.

UK cena je v funtih in je višja od NEM cene + poštnina za UK je višja kot za NEM

blackbird42 je izjavil:

.. in tako dobil tudi UK polnilec namesto EU :)
Si čist ok naredil tako kot si

Narobe. Pri UK dobiš EU polnilec + free adapter za UK

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bobr123 ()

No potem pa super, hvala za informacije @Bobr123 :)

antireal ::

Kje se da najhitreje naročit original flip case za ta telefon?
««
7 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oneplus X (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
638103890 (40875) cryptozaver
»

OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34671224 (39936) Yossarian
»

One Plus one

343798 (2494) Zaphod_B75
»

OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5221185 (16040) kronik
»

Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6425130 (21497) Uporabnik

Več podobnih tem