Forum » Mobilne tehnologije » OnePlus One
OnePlus One
Temo vidijo: vsi
kratos ::
Ponavadi se omejuje useless funkcije in ne dejanskih funkcij ki jih uporabljaš. Nevem če je kdo v tej temi napisal za kakšno omejitev ki bi prikrajšala uporabnika za kakšno uporabno funkcijo.
Se pa strinjam, brez double tap to unlock nebom več nabavil telefona, res zelo uporabna funkcija. Da ne pozabim omenit V ter O za lučko ter fotoaparat, edino slednjega bi lahko optimizirali da se nebi odpiral cca. 3 sekunde ampak instantno v max eni sekundi.
Se pa strinjam, brez double tap to unlock nebom več nabavil telefona, res zelo uporabna funkcija. Da ne pozabim omenit V ter O za lučko ter fotoaparat, edino slednjega bi lahko optimizirali da se nebi odpiral cca. 3 sekunde ampak instantno v max eni sekundi.
mk-fact ::
Še eden invite za 64GB
https://account.oneplus.net/invite/clai...
Telefona vam ne bodo dostavili v SLo, ampak ga je treba naročiti v eno izmed sosednjih držav.
Naročiš ga na najbližjo pošto(A;I)(poštno ležeče). Dodaten strošek caa 5 eur.
"Invite" velja do jutri(5.2) do 12.00
Telefona vam ne bodo dostavili v SLo, ampak ga je treba naročiti v eno izmed sosednjih držav.
Naročiš ga na najbližjo pošto(A;I)(poštno ležeče). Dodaten strošek caa 5 eur.
"Invite" velja do jutri(5.2) do 12.00
r3day ::
jebac glede na tvoje poste si zgolj casual uporabnik smartphonov, te funkcionalnosti, ki sem jih napisal so edine, ki jih ne uporabljam in ne na pamet govorit, da je to pol funcionalnosti. mislim fucking key press sound je res ena huge funcionalnost, dej no. glede double tap, pac nism fan tega in mi ni tezko stisnit tipke.
valdo ::
invite za:
One - 64 GB Sandstone Black
kdor ga prvi aktivira je njegov,
jaz bi ga rabil nekje marca, sedaj ne morem,
naj kupcu telefon lepo služi.
lp
One - 64 GB Sandstone Black
kdor ga prvi aktivira je njegov,
jaz bi ga rabil nekje marca, sedaj ne morem,
naj kupcu telefon lepo služi.
lp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: valdo ()
Slo_Gamer ::
Pozdravljeni!
Včeraj je prišel OnePlus One k C&M v Nemčijo, sem naročil ekspresno pošiljanje, vendar pošiljka še vedno ni bila odpremljena. Mogoče ve kdo zakaj? Hvala!
LP
Včeraj je prišel OnePlus One k C&M v Nemčijo, sem naročil ekspresno pošiljanje, vendar pošiljka še vedno ni bila odpremljena. Mogoče ve kdo zakaj? Hvala!
LP
SumTingWong ::
Expresno je bilo do Nemčije (ali si tudi do Slovenije ekspress vzel?), zdaj bojo pri CM potrebovali tam do konca naslednjega tedna. Nekaj tudi vreme baje zajebava.
SumTingWong je izjavil:
Expresno je bilo do Nemčije (ali si tudi do Slovenije ekspress vzel?), zdaj bojo pri CM potrebovali tam do konca naslednjega tedna. Nekaj tudi vreme baje zajebava.
Plačal sem iz Nemčije v Slovenijo express... :P
krucymucy ::
Brezveze. Navadne posiljke odpremljajo v petek proti sloveniji, v torek pride na domac naslov. Pac lej vrgel si stran 20€.
Če piše da traja navadna pošta od 8-10 delovnih dni, zakaj bi te pisali nekaj kar je v nasprotju z resničnostjo? Potrebujem fon nujno in ne mislim čakati 2 tedna na njega...
Killermode ::
Vsekakor bo hitreje dobil če je plačal express C&M, ker pošljejo praviloma že naslednji dan, drugače pa pri navadnem pošiljanju traja do petka da odpošljejo.
t3hn0 ::
Kar pokliči na slo C&M, da te obvesti ko bo u sloveniji, pa se lahko dobiš z dostavljalcem. Tako sem jaz naredil
^.^
avtek ::
Pozdravljeni,
imam vprašanje, ki je (bolj) povezano s C&M. OnePlus One je prišel prejšnji petek v Nemčijo. Izbral sem dostavo Standard. Če sem vas prav razumel, bi naj danes na portalu C&M videl, da je pošiljka na poti v Slovenijo, in prihodnji teden (ponedeljek, torek, sreda) naj bi dobil paket?
Zanima me tudi, če imajo kakšno skladišče ali karkoli v Mariboru. Ker bom takrat v Mariboru (študij) in bi paket prevzel tam, in ne na domačem naslovu.
Hvala
imam vprašanje, ki je (bolj) povezano s C&M. OnePlus One je prišel prejšnji petek v Nemčijo. Izbral sem dostavo Standard. Če sem vas prav razumel, bi naj danes na portalu C&M videl, da je pošiljka na poti v Slovenijo, in prihodnji teden (ponedeljek, torek, sreda) naj bi dobil paket?
Zanima me tudi, če imajo kakšno skladišče ali karkoli v Mariboru. Ker bom takrat v Mariboru (študij) in bi paket prevzel tam, in ne na domačem naslovu.
Hvala
Jaz sem tri delovne dni čakal, da so odposlali iz Nemčije v Slovenijo s standard paketom. Ko si naročeval, bi dal naslov od stanovanje med študijem, pa ti bi tja poslali. Cena bi bila ista, kolikor vem. Lahko pa pokličeš tja in se zmeniš, so zelo prijazni.
Pozdravljeni!
Zdaj je ura pol pet pa še vedno niso odpremili paketa. Kaj naj bom zaskrbljen?
LP
Zdaj je ura pol pet pa še vedno niso odpremili paketa. Kaj naj bom zaskrbljen?
LP
Jebac18 ::
volan nehaj jokat prebral bi si prej koliko časa čakaš na telefon .. sam si šu v to zdaj pa ne jokaj usak dan tukaj gor ....
amacar ::
Pozdravljeni,
Hvala
Js sem jih poklical, pa so mi pripeljali paket v študenta v mb.
noob96 ::
Kolikor je videno, mi Oxygen deluje super. Baje pride v naslednjih dneh. Komaj čakam haha |
To bo potrebno na novo flashat rom ali se poupdejta normalno ? Nisem še vešč androida ter posodabljanja na novejše operacijske sisteme.
dr.Akula ::
@kratos Brez skrbi, OTA (over the air) update je. Normalno se namesti čez in ohrani vse.
ni podatka
lovro535 ::
oxygen os ne bo OTA (over the air) ampak bo CM12
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
@lovro535 Očitno, govoril sem za CM. Sem pa šele sedaj videl, da je Zakelinho napačno označil rom v videu kot Oxygen, namesto CM12s.
ni podatka
exibo ::
krucymucy ::
Če piše da traja navadna pošta od 8-10 delovnih dni, zakaj bi te pisali nekaj kar je v nasprotju z resničnostjo? Potrebujem fon nujno in ne mislim čakati 2 tedna na njega...
Jaz sem jih narocil sedem, posiljko sem cakal najmanj 7 dni, narocil v torek zvecer telefon, v petek je prispel na C&M DE in bil isti dan odpremljen v SLO, v ponedeljek so oddali kurirju, dobil sem v torek). Najvec pa 10 dni. Vse standard posiljke, vedno so pa v SLO poslali v petek.
Express posiljanje se splaca pogojno samo ce pride telefon v nemski center v ponedeljek, da ne cakas do petka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
lovro535 ::
Tisto na videu naj bi bil njihov custom lolipop rom,ki se imenuje oxgygen os OTA bo pa CM12 ali CM12S
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
Dajte mi razložit. CM12S se bo dobilo preko OTA, Oxygen OS bo pa prišel na OnePlus Two in telefonih prodanih po februarju?
Tody ::
Tako je, očitno je prišlo do nesoglasij s Cyogenmode ekipo. TWO ne bo prišel februarja, so ga že premaknil ker imajo težave z HW-jem. Vmes delajo na svojem OS-u na podlagi lolipopa. Cyogenmode bo podpiral svoj OS najmanj še dve leti.
Last time we reported on the OnePlus Two, Carl Pei had already confirmed that it would be available by Q2 or Q3 of 2015, so between April and September, which is actually a large amount of time, but it is confirmed.
Last time we reported on the OnePlus Two, Carl Pei had already confirmed that it would be available by Q2 or Q3 of 2015, so between April and September, which is actually a large amount of time, but it is confirmed.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Torej, ko bo prišel ven OnePlus 2 bodo switchali na Oxygen OS? Ali se bo že to prej zgodilo?
Danes je točno en mesec uporabe mojega OPO.
Averages Per Complete Charge (GSam) :
Battery Life : 1d 18h
Screen On : 6h 28m
Ne vem pa ali je to dobro ali ne, jaz se m zadovoljen da če ga odklopim prvi dan zjutraj, da mi zdrži do nekje popoldneva/večera naslednji dan.
Averages Per Complete Charge (GSam) :
Battery Life : 1d 18h
Screen On : 6h 28m
Ne vem pa ali je to dobro ali ne, jaz se m zadovoljen da če ga odklopim prvi dan zjutraj, da mi zdrži do nekje popoldneva/večera naslednji dan.
Lej ta screen on time:
Čedalje slabši je, nimam pojma zakaj je tako zanič, vendar mislim da je skrajni čas da ga ponastavim.
Čedalje slabši je, nimam pojma zakaj je tako zanič, vendar mislim da je skrajni čas da ga ponastavim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
Runnagain ::
@kratos, pri meni je nekaj podobnega, tudi sam ga še nisem ponastavljal....kako pa imaš nastavljen screen brightness...jest imam na auto...mogoče to zna kaj vplivat.
včeraj sem ga imel na full, drugače ga imam na 1/3 (brez auto opcije) in mi zdrži cca. 4 ure kar je mnogo slabše kot na začetku. Od ponastavljanja me odvrača ponovno nasnemavanje vseh aplikacij ter logiranje v njih. Je kje kakšen program ki bi ti naredil kopijo vseh aplikacij ? tudi takih iz travnika?
Opkow ::
Copy paste z
https://oneplus.net/de
https://oneplus.net/de
OPEN SALES
If you don’t have an invite, no worries! We have a special day just for you.
Each week, OnePlus holds an open sale when anyone can buy the One for 24 hours. These open sales start every Tuesday at 08:00 GMT, but keep in mind, Tuesday open sales may not last forever.
Ja... veš kje je šele torek... jaz pa brez telefona :D
V vsakem primeru boš, od naročila pa da pride do tebe, čakal vsaj 1-2 tedna. Tako da bi si bilo dobro omisliti nekaj nadomestnega za ta čas.
ni podatka
andrazoo ::
A je to možno da k sm dau telefon v torek v košarico in sedaj ga lahko kar naročim naročim, ker je še zmerej v košarici ostal ??
amacar ::
Ti ga že zadnji mesec in pol kupuješ pa še kr nič. Grem stavit da ga tudi sedaj ne boš kupil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104207 (41192) | cryptozaver |
» | OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71485 (40197) | Yossarian |
» | One Plus oneOddelek: Mobilne tehnologije | 3816 (2512) | Zaphod_B75 |
» | OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21238 (16093) | kronik |
» | Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25227 (21594) | Uporabnik |