Forum » Kaj kupiti » Torba za ultrabook
Torba za ultrabook
Galaxy ::
Lepo pozdravljeni!
Imam problem pri iskanju torbe za moj 13.3" laptop, in sicer v BigBang-u in ComShop-u ne najdem nič pametnega - moje zahteve so da jo lahko nosim tudi na rami, da ima še dodaten predal ali dva za polnilec, knjige ipd.
Prosim lepo za nasvet, mogoče kakšno spletno trgovino kjer bi se dalo to dobiti ali recimo kakšen link na Amazon.de (ker si lahko naročim v Avstrijo brezplačno).
Se zahvaljujem za vaše odgovore!
Imam problem pri iskanju torbe za moj 13.3" laptop, in sicer v BigBang-u in ComShop-u ne najdem nič pametnega - moje zahteve so da jo lahko nosim tudi na rami, da ima še dodaten predal ali dva za polnilec, knjige ipd.
Prosim lepo za nasvet, mogoče kakšno spletno trgovino kjer bi se dalo to dobiti ali recimo kakšen link na Amazon.de (ker si lahko naročim v Avstrijo brezplačno).
Se zahvaljujem za vaše odgovore!
Thunder wave ::
V Sloveniji poglej v kakih Apple Premium Resellerjih (Epl, iSpot...), ker imajo največjo izbiro torb za 13,3 prenosnike oz. ultrabooke. Tudi cen nimajo pretiranih, vsaj po mojem mnenju no.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop 13,3" ali 14"Oddelek: Kaj kupiti | 4265 (3508) | Oxford |
» | Dellov Adamo XPS je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 6458 (4922) | LordPero |
» | apple prenosnikiOddelek: Strojna oprema | 3406 (2840) | IceIceBaby |
» | CULV letos z 10 milijoni prenosniki?Oddelek: Novice / Procesorji | 3841 (3431) | JayKay |
» | AMD: Netbooki bodo izumrliOddelek: Novice / Procesorji | 6119 (4319) | FireSnake |