Forum » Loža » Cepljenje psov
Cepljenje psov
PrihajaNodi ::
Danes dobim poziv, da moram pripeljati psa na cepljenje. Po tem datumu bo cepljenje na 3 leta. Kljub temu da sem psa cepil vsako leto, se mi zdi butasto od naše države da postavi določen datum od katerega bo cepljenje obvezno na tri leta hkrati pa ne želim filati psa s kemijo, da ne omenjam da je steklina 98% izkoreninjena. Potem so tu še ampule proti klopom. Zakaj naša gnila država ne določi še zakonske obveze za cepljenje proti klopom? Poleg tega je banda dvignila davek na ampule iz 9% na 22%.
Torej se mi obeta kazen če ne pripeljem psa na cepljenje? Ja res je predpisana globa za kršitve obveznosti cepljenja od 125 do 417EUR pa kljub temu vem da je ogromno ljudi, ki je mojega mnenja.
Torej se mi obeta kazen če ne pripeljem psa na cepljenje? Ja res je predpisana globa za kršitve obveznosti cepljenja od 125 do 417EUR pa kljub temu vem da je ogromno ljudi, ki je mojega mnenja.
- zaklenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Topicov s kurčenjem čez državo imamo dovolj. Debato o cepljenju tudi. Če pa hočeš kaj konstruktivnega začeti pa prosim poskusi še enkrat, tokrat z nekoliko bolj konstruktivnim začetkom debate.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
PrihajaNodi ::
Kaj pa naj napišem? Da so takšne zahteve logične in legitimne? Kar me zanima je ali bo kazen dejansko istavljena? Saj se sploh ne gre za konstruktivno debato, ker le - ta ni mogoča.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CepljenjeOddelek: Loža | 9845 (3530) | tikitoki |
» | Potepuška mačka.Oddelek: Loža | 4878 (3825) | Glugy |
» | Obvezno cepljenje psaOddelek: Loža | 7247 (6420) | Vice |
» | Cepljenje psovOddelek: Loža | 4763 (4199) | driver_x |
» | Koliko klopov je okuženih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21740 (19158) | mirage |