Forum » Kaj kupiti » Nasvet glede nakupa !
Nasvet glede nakupa !
bozko4 ::
Lep pozdrav !
Rad bi si posodobil osebni računalnik in sicer sem si nakup zamislil v 2 fazah
V prvi procesor, matično in rame.
V 2. pa grafično, vodno hlajenje za procesor in pa kvaliteten napajalnik.
Nekako se vrtim okoli i5 4670k, saj bi ga rad kasneje navil, če prav razumem imajo "k" verzije odklenjen množilnik ?
Sedaj pa potrebujem nasvet okoli matične in ramov, skupaj z procesorjem sem pripravljen odšteti okoli 400€.
Disk in ssd si pa že lastim.
Trenutni sistem:
q8400 2.66>3.20GHz
msi p43 neo-f
4GB rama
xfx 6870 black edition dual fan
Prosim za pomoč in lep pozdrav !
Rad bi si posodobil osebni računalnik in sicer sem si nakup zamislil v 2 fazah
V prvi procesor, matično in rame.
V 2. pa grafično, vodno hlajenje za procesor in pa kvaliteten napajalnik.
Nekako se vrtim okoli i5 4670k, saj bi ga rad kasneje navil, če prav razumem imajo "k" verzije odklenjen množilnik ?
Sedaj pa potrebujem nasvet okoli matične in ramov, skupaj z procesorjem sem pripravljen odšteti okoli 400€.
Disk in ssd si pa že lastim.
Trenutni sistem:
q8400 2.66>3.20GHz
msi p43 neo-f
4GB rama
xfx 6870 black edition dual fan
Prosim za pomoč in lep pozdrav !
Hayabusa ::
Ali xeona in ne H87 ploščo.
https://slo-tech.com/forum/t200222/p436...
https://slo-tech.com/forum/t200222/p436...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
bozko4 ::
http://www.dinokomp.at/konfigurator/?mb...
kej takega bi štimalo pol, tistih zgornjih ramov pa nisem nasel.
Kako je s plačilom pri dinokomp.at, kdo ve ? Je potrebno denar nakazati vnaprej, ali se da po povzetju, kot recimo pri Slovenskem.
Sprašujem predvsem zaradi tega, ker je precej razlike v ceni, kako je s poštnino ?
V odgovor LJ4L, glede faze 2. se nisem še nič odločal. Raje za sproti, pa vprašam, kot pa da vnaprej načrtujem.
Hvala za odgovore !
kej takega bi štimalo pol, tistih zgornjih ramov pa nisem nasel.
Kako je s plačilom pri dinokomp.at, kdo ve ? Je potrebno denar nakazati vnaprej, ali se da po povzetju, kot recimo pri Slovenskem.
Sprašujem predvsem zaradi tega, ker je precej razlike v ceni, kako je s poštnino ?
V odgovor LJ4L, glede faze 2. se nisem še nič odločal. Raje za sproti, pa vprašam, kot pa da vnaprej načrtujem.
Hvala za odgovore !
Spajky ::
Če ti stari komp hardware deluje Ok, NE kupuj novega ... Reci potrošništvu NE !
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
klinker ::
hojnikb ::
Če ti stari komp hardware deluje Ok, NE kupuj novega ... Reci potrošništvu NE !
Hmm, potem pa najbolje da grem kr nazaj na Pentium MMX 200
#brezpodpisa
klinker ::
C2Q 8400 ni ravno Pentium MMX ampak za marsikaj se popolnoma zadovoljiv proc.
Osebno se z njim kar strinjam ker je to potrosnistvo bolj kot ne globalna droga s katero nas mediji konstantno bombardirajo, da to pa ja nujno rabimo, ker ce ne nismo nic vredni.
Osebno se z njim kar strinjam ker je to potrosnistvo bolj kot ne globalna droga s katero nas mediji konstantno bombardirajo, da to pa ja nujno rabimo, ker ce ne nismo nic vredni.
Spajky ::
... najbolje da grem kr nazaj na Pentium MMX 200 ..potrjujem, da nekdaj viralna streljačina igrica MoorhuhnJagd (1) dela BP z Win98lite ali Win95 na tem procu
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
LJ4L ::
Hahaha. Kero naključje. Ravno, ko sem hotel zagnati igrico, jo nekdo omeni na STju Ni treba, da se vsako leto kupuje nov komp. Na 3-5 let je pa fajno malo posodobit zadevce.
LP from LJ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za igre [200-300EUR] (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12639 (11302) | Janac |
» | Pomembno! Obupno stanje na trgu rabljene opreme (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22641 (18423) | _IKE_ |
⊘ | Assassins Creed FPS PROBLEM!Oddelek: Igre | 2310 (1962) | krispe |
» | katere procesorje ste že imeli (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8500 (7394) | H3ro1n |
» | procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15574 (13845) | IvoJan |