Forum » Programiranje » Kater prevajalnik?
Kater prevajalnik?
Vlady ::
Ok... začel sem se učiti c++ in trenutno moram sedeti ua starim kompjutrom, kjer lahko poganjam borlandov c++ 5.01, ker ne laufa na winsih 2000. Zanima me, če obstaja kaka verzija (podobna tej) za winse 2000 in je po možnosti zastonj. Sem še v glavnem začetnik zato bi potreboval večinoma "grafični" vmesnik Visual Studio na mojem računaniku ne deluje dobro, in ima velike probleme z explorerjem. (se rado sesuva). Torej kater program mi predlagate, in kje ga lahko dobim?
LP in hvala za odgovor
LP in hvala za odgovor
|CyGNUS-x ::
Je zastonj
Poglej malo na netu, ne bodi len
Poglej malo na netu, ne bodi len
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
jlpktnst ::
djgpp
je pa zadeva za konzolo, rahlo boljsi, vendar mislim da ima probleme z win2k (za xp ne vem) -> ce imas dobro povezavo lahko preizkusis (tudi zastonj).
je pa zadeva za konzolo, rahlo boljsi, vendar mislim da ima probleme z win2k (za xp ne vem) -> ce imas dobro povezavo lahko preizkusis (tudi zastonj).
Vlady ::
Hm.. sm potegnu dev c++, vendar mi mori, da se ne more vpisat v register... Še kak za winse 2000 service pack 3 in da dela v grafičnem načinu (sovražm konzole ), pa da je zastonj.
LeQuack ::
Uporabi windows port gcc compilerja, MinGW -> http://www.mingw.org
Za pisanja pa lahko uporabljas katerikoli editor, priporacam pa TextPad al pa Crimson Editor k je zastonj.
Za pisanja pa lahko uporabljas katerikoli editor, priporacam pa TextPad al pa Crimson Editor k je zastonj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Dev C++] screenshotOddelek: Programiranje | 1049 (919) | Senitel |
» | c++ compilerOddelek: Programiranje | 1555 (1321) | darkkk |
» | [C] problem z dev-c++Oddelek: Programiranje | 1087 (951) | bozjak |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2268 (1713) | sid_dabster |
» | razvojno okolje za c++Oddelek: Programiranje | 1097 (948) | boss-tech |