» »

Nahrbtnik za prenosnik - 18"

Nahrbtnik za prenosnik - 18"

lucif3rka ::

Končno sem uspela nabaviti nov prenosnik, sedaj pa imam težave z izbiro primernega nahrbtnika zanj. Prenosnik je Asus serije G750; čeprav je ekran 17.3", v večino torb, namenjenih za 17", ne paše zaradi večjih dimenzij. Mimovrste za 18" nudi en sam nahrbtnik, ki pa me s svojim izgledom ne prepriča ravno, pa tudi nekak dvomim v kvaliteto materiala, izdelave, predvsem pa oblazinjenosti za ceno 20EUR.

Nujno hočem nahrbtnik, ne torbe za na ramo. Čimbolj črna zadeva, če je bolj gamerski izgled me tudi ne moti, samo da ni preveč barven. :) Fajn je, da bi imel še kaj placa za slušalke ipd. poleg miške in polnilca. Cena je omejena do 100EUR, najraje pa okoli 60EUR (zato odpadejo nahrbtniki ranga Everki Titan, za katerega se največ baje odločajo, glede na asus rog forum).

Kakšen predlog? V cenejše Everkije baje ne pašejo - Swift in Glide, se pa pustim presenetit če jih kje najdem za sprobat v živo. :) Nakup prek neta in iz tujine je tudi ok, pod pogojem, da se ga da kje v Sloveniji najprej sprobat oz. je zadost kul štacuna, da se da brez problema in večjih stroškov poslat nazaj.
  • spremenila: lucif3rka ()

MooM ::

DOOM_er ::

Port Aspen II, sam imam enakega in je precej kvaliteten ter relativno poceni. Imam ga že 4 leta, nosim ga skoraj vsakodnevno v vsakem vremenu, ne pazim ga ravno. Je precej uporaben, ter dobro zaščiti računalnik, poleg tega pa normalno spraviš noter še zunanjo tipkovnico ( če ti na laptopu ne deluje, kot naprimer meni :) ). Je precej prostoren, poleg tega ima še zaščito za dež, ki jo spridom uporabljam in ne premoči ravno v eni minuti. Pa še črn je, tko da smo metalci lahko metalci in smo tr00. Problem nastane ko zaščito proti dežju ven potegneš ko je totalno florestenčne barve :))
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DOOM_er ()

Wolfman ::

Če si lahko na hitro sposodim temo; tudi sam iščem nekoliko večji nahrbtnik, za vsaj 17" prenosnik, poleg tega pa še nekaj prostora za kakšne liste, dodatno obleko, pijačo, kablovje... Fajn bi bilo, če je črn ali moder, ali mešanica obojega.
Ima kdo izkušnje z Dell Energy? http://accessories.us.dell.com/sna/prod...

DOOM_er ::

poglej post višje :)), še vedno ostajam na tem :D
Robots will steal your job. But that's OK

Wolfman ::

Sem videl, ampak večinoma ni nikjer na zalogi. Sem si pa pogledal ostale Port nahrbtnike. Mislim, da bodo v redu. Hvala.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup nahrbtnika za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
273426 (1516) kuglvinkl
»

Nahrbtnik za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
162642 (1995) yayo
»

Kateri nahrbtnik za na študij

Oddelek: Kaj kupiti
327420 (6187) jero_no1
»

nahrbtnik za na faks

Oddelek: Loža
192668 (2210) whatever
»

za prenosnik: torba ali nahrbtnik?

Oddelek: Kaj kupiti
324507 (3382) TeraSonic++

Več podobnih tem