Forum » Loža » Pica burek brez mesa v Ljubljani?
Pica burek brez mesa v Ljubljani?
Magic1 ::
Pa koga briga, kako se čemu reče v Bosni?!? Sej tud kebab ni kebab, če gremo gledat od kjer pride. Oboje prihaja iz Turčije in je kar drugačno v originalu.
Nima veze, pri nas je tako, kot je in nihče ne bo spremenil tega.
Nima veze, pri nas je tako, kot je in nihče ne bo spremenil tega.
Magic
Magic1 ::
Ne prišel je iz Turčije. Sam med potjo se je parkrat spremenil. Zdej pa rečt, da sirov ni burek, ker mu v bosni pravijo sirnica, je pa neumnost. Sej je podobno pri picah, vsi vemo kakšna je okvirno pica, a vseeno se najdejo nekatri, ki menijo, da je le margatita pica...
Magic
nekikr ::
Ko sem študiral na švedskem mi je Šved Darko razložil kako je s tem. Burek je samo mesni. Potem imaš pa ali pite ali pa sirnice, zeljanice (najbrž tudi špinačnice :).
msjr ::
Ne prišel je iz Turčije. Sam med potjo se je parkrat spremenil. Zdej pa rečt, da sirov ni burek, ker mu v bosni pravijo sirnica, je pa neumnost. Sej je podobno pri picah, vsi vemo kakšna je okvirno pica, a vseeno se najdejo nekatri, ki menijo, da je le margatita pica...
Točno tako in tekom desetletij je ratala pristna slovenska jed - pizza burek, ki lepo odraža pozicijo Slovenije med Italijo in Balkanom. In še par desetletij, pa ga bomo postavljali ob potico na promocijah
urg ::
Hvala vsem n-tim umom slovenije, ki so eno leto razvovlavali čude burekov.
Lepo se je ksno soboto nasmejat tudi če si samo pred računalnikom.
Lepo se je ksno soboto nasmejat tudi če si samo pred računalnikom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: urg ()
Unknown_001 ::
A ja bi hteo sirov burek bez sira...
Pa čizburger brez sira.
Suho sladko vino.
Alkoholfraj šnopc.
Vegi biftek srednje zapečen...
mogu sem
Pa čizburger brez sira.
Suho sladko vino.
Alkoholfraj šnopc.
Vegi biftek srednje zapečen...
mogu sem
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izlet v BiHOddelek: Loža | 5212 (4308) | Meizu |
» | Burek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8558 (5068) | sesobebo |
» | Najljubša hrana, pijača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14746 (13097) | gzibret |
» | kaj najraj vržete v trebušček (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13244 (12635) | kuglvinkl |
» | Kateri burek?Oddelek: Loža | 3719 (3313) | IR Babun |