Forum » Loža » Nakup zdravil prek spleta
Nakup zdravil prek spleta
Orchestra ::
Potrebujem kremo za nego kože, ki se je pri nas in pa tudi večinoma v tujini, ne da kupiti brez recepta. Krema je klasificirana kot zdravilo (na bazi tretinoin-a), pa me zanima kako je z zakonodajo, če produkt prek spleta kupim v državi izven EU, kjer je nakup mogoč brez recepta in ga na to uvozim v SLO?So lahko problemi na carini?
Se lahko problemom izognem, če zadevo kupim znotraj EU, ker se tako mogoče izognem carinski kontroli?
Se lahko problemom izognem, če zadevo kupim znotraj EU, ker se tako mogoče izognem carinski kontroli?
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
kanada, indija, mehika...evropa pa španija, češka, s tem da je cena v evropi 3x večja, mogoče imaš pa vsaj garancijo da produkt ne zasežejo na carini (če sploh je carina med EU državami)
k3k3tz ::
Sprejet je bil nov zakon o zdravilih, ki, kolikor sem razumel, prepoveduje uvoz zdravil fizičnim osebam. A kdo ve kaj več o tem??
^
kdaj naj bi bilo to sprejeto?Sicer pa dost velika verjetnost da drži, ker mi je ena firma poslala mail, da zaradi problemov s carino v SLO ne pošiljajo več.
kdaj naj bi bilo to sprejeto?Sicer pa dost velika verjetnost da drži, ker mi je ena firma poslala mail, da zaradi problemov s carino v SLO ne pošiljajo več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Orchestra ()
connel ::
Ne tako dolgo nazaj je bilo to sprejeto, če se ne motim sem prejšni teden bral o tem.
Še s strani carine:
http://www.carina.gov.si/si/novosti/sgd...
Še s strani carine:
http://www.carina.gov.si/si/novosti/sgd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Online lekarne tujinaOddelek: Loža | 5904 (894) | tikitoki |
» | 5€ carinskih stroškov za 7.8€ vredno blago (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10036 (7860) | louser |
» | Nakup vitaminov iz ZDA- kako naj vem, kaj mi bojo zasegli?Oddelek: Loža | 1279 (994) | Isotropic |
» | Zdravila iz tujineOddelek: Loža | 1556 (1257) | Daliborg |