Forum » Problemi človeštva » Protesti in spopadi v Ukrajini ter Krimska kriza
Protesti in spopadi v Ukrajini ter Krimska kriza
Temo vidijo: vsi
jype ::
Brane22> Če bi bil kavč dovolj, bi se vsi trije komot zabarikadirali pri Ikei.
Ja, kako pa veš, da se niso?
Jaz sem protestiral pri komisiji EU, ko so ustavili Moralesovo letalo. Kaj si pa ti naredil?
Ja, kako pa veš, da se niso?
Jaz sem protestiral pri komisiji EU, ko so ustavili Moralesovo letalo. Kaj si pa ti naredil?
Brane22 ::
Pljuvat je treba po vseh fašistih. A so te tako slabo naučili antifašizma?
Berem lekcije s spomenikov in plošč. Kamorkoli se odpraviš, branja več ko preveč.
V bistvu se stvar bere bolj kot "lista zajebov". Ne bi pljuval po žrtvah prednikov, ampak zakaj se ne naučiti nečesa iz zgodovine ?
krneki0001 ::
Two people - a self-defense member and a Ukrainian soldier - were killed and two others wounded after snipers opened fire from a partially inhabited building near a military research center in Simferopol. One sniper was detained, another is on the run.
As RT producer Lida Vasilevskaya arrived on the scene, the perimeter of the Ukrainian military topography and navigation center had already been surrounded by men in camouflage and the situation was "calm."
The local Interior Ministry said in a press release that shooting came from a house under construction opposite the center and targeted Crimean self-defense units as well the military center itself.
"Earlier today self-defense units were informed that a group of armed men had been discovered in a partially inhabited building," the press release said. "As the self-defense were taking measures to check, they came under fire, presumably from a sniper rifle," police said adding that shooting came "in two directions from one spot."
One self-defense unit member was killed and another wounded, police said. Also, one Ukrainian soldier who was guarding the military research center, was killed, and another wounded.
Earlier, Ukrainian servicemen told RT that last night unknown groups tried to break into several military bases, but self-defense units managed to prevent them from entering.
"Guys from self-defense told me today that they were afraid of provocations," Lida Vasilevskaya tweeted.
Crimean Interior Ministry did not rule out a provocation aimed at complicating the situation in the city after Crimea and Sevastopol were accepted into the Russian Federation.
Despite lack of verified details of what exactly happened in Simferopol, and a stream of conflicting reports, Kiev immediately claimed "Russian soldiers started shooting at Ukrainian servicemen".
"This is a war crime without any statute of limitations," coup-appointed Prime-Minister Yatsenyuk told a meeting at the Ukrainian Defense Ministry.
In another immediate reaction to the accident, acting President Aleksandr Turchinov authorized Ukrainian troops stationed in Crimea to use firearms to "defend their lives."
Očitno so ukrajinski nacisti spet spustili snajperje nad svoje ljudi, da bi vojno nardil.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Držal sem se za k**ac in poskušal psihokinetično dvigniti pilotovo krmilno palico.
Oba svi imela približno isti success rate, kot vidim.
Skratka, tebi se zdi fašizem neizogiben?
Potem v resnici spadaš v Rusijo, ne v EU.
Zakaj ? Ravno EU nima nobenih problemov s fašisti.
Nimajo problemov z Ukrajinskimi fašisti recimo. Če ne bi bilo na RT, sploh zvedeli ne bi najbrž.
Tudi drugi jim niso ravno tuji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
Še nekaj glede "pljuvanja po fašistih".
Si opazil da ko pljuneš taglavnega, se to več ali manj nikjer ne opazi. Ko papljuneš perifernega, se taglavni sklicuje na to kot "nujo za ukrepanjem" ?
Kdo torej vleče glavne koristi iz tvojega pljuvanja ?
Si opazil da ko pljuneš taglavnega, se to več ali manj nikjer ne opazi. Ko papljuneš perifernega, se taglavni sklicuje na to kot "nujo za ukrepanjem" ?
Kdo torej vleče glavne koristi iz tvojega pljuvanja ?
harigast ::
Rusi so res pošteni.Pred 2.vojno so napadli Finsko,potem malo okupirali Litvo ,Latvijo in Estonijo.Z nacisti so si razdelili Poljsko,prekršili Jaltski sporazum in blokirali Berlin,Okupirali del Japonske (vojno so jim napovedali pet minut pred koncem,ko so Američani opravili svoje) Napravili pokol na Madžarskem in na Čehoslovaškem,o Afganistanu niti ne govorim,porušili Čečenijo,napadli Gruzijo. Aja kdaj bo referendum v Čečeniji?
Zakaj pa Ukrajinci ne marajo Rusov? Morda zaradi 7 miljonov mrtvih od lakote,ko so jim Rusi pokradli vso žito ga prodali na gnili zahod ker so potrebovali devize.
Putin je psihopat,kriminalec in morilec in kot tak največja nesreča za Rusijo po Stalinu.
Zakaj pa Ukrajinci ne marajo Rusov? Morda zaradi 7 miljonov mrtvih od lakote,ko so jim Rusi pokradli vso žito ga prodali na gnili zahod ker so potrebovali devize.
Putin je psihopat,kriminalec in morilec in kot tak največja nesreča za Rusijo po Stalinu.
Rusi so res pošteni.Pred 2.vojno so napadli Finsko,potem malo okupirali Litvo ,Latvijo in Estonijo.Z nacisti so si razdelili Poljsko,prekršili Jaltski sporazum in blokirali Berlin,Okupirali del Japonske (vojno so jim napovedali pet minut pred koncem,ko so Američani opravili svoje) Napravili pokol na Madžarskem in na Čehoslovaškem,o Afganistanu niti ne govorim,porušili Čečenijo,napadli Gruzijo. Aja kdaj bo referendum v Čečeniji?
Prej bi rekel da je Putin nekaj česar Amerika in ostali njeni ritolizniki ne morejo prežvečit.
Zgodovina ti pa dela tudi malo problemov očitno, sploh ruska, ker drugače bi vedel, da so bili Ukrajinci eni izmed prvih, ki so se v zelo velikem številu pridružili nemškim SS enotam.
Le zakaj so se pridružili SS? Morda zaradi tega,ker so v nacizmu videli manjše zlo kot v komunizmu. Pa kot vidimo so imeli prav.Ukrajinska SS divizija pa je nastala l 44 kar ni ravno na zaćetku vojne,pa polovico Ukrajine so okupirali Rusi-dokler jih niso nagnali prejšnji zavezniki naciji. Grdi Madžari in grdi Čehi so imeli demokratično izvoljene vlade-do ruske intervencije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harigast ()
Kar se Japonske tiče, so lahko srečni, da sploh obstajajo.
Na njihovem mestu ne bi načenjal te teme, kaj je bilo takrat in videti je, da se tega Japonci še kako dobro zavedajo.
Gledal sem kitajske materiale o koncentracijskih taboriščih, ki so jih oblikovali na kitajskem posebej za to, da so eksperimentirali na človeškem mesu in kar nekaj noči za tem nisem mogel normalno spati.
Kar se madžarov tiče, so daleč od nedolžnosti. Za češko ne vem, ne da se mi iti gledat.
Ravno tako je s Poljaki. Katowski gozd je večna tema. Prejšnji "prodori" Poljakov na ruska področja, kjer so ruse obravnavali kot dobrino, pa niso omenjeni nikjer.
Kar se Gruzije tiče, poglej si materiale o napadu in potem trobezljaj. Dal sem link na BBCjeve materiale, če meni ne verjameš.
Kar se Ukrajine tiče, ne vem. Če se sklicuješ na obdobje pod Stalinom, kako to lahko pripišeš Putinu ?
Je Merklova kriva za to, kar je počel Hitler ?
Na njihovem mestu ne bi načenjal te teme, kaj je bilo takrat in videti je, da se tega Japonci še kako dobro zavedajo.
Gledal sem kitajske materiale o koncentracijskih taboriščih, ki so jih oblikovali na kitajskem posebej za to, da so eksperimentirali na človeškem mesu in kar nekaj noči za tem nisem mogel normalno spati.
Kar se madžarov tiče, so daleč od nedolžnosti. Za češko ne vem, ne da se mi iti gledat.
Ravno tako je s Poljaki. Katowski gozd je večna tema. Prejšnji "prodori" Poljakov na ruska področja, kjer so ruse obravnavali kot dobrino, pa niso omenjeni nikjer.
Kar se Gruzije tiče, poglej si materiale o napadu in potem trobezljaj. Dal sem link na BBCjeve materiale, če meni ne verjameš.
Kar se Ukrajine tiče, ne vem. Če se sklicuješ na obdobje pod Stalinom, kako to lahko pripišeš Putinu ?
Je Merklova kriva za to, kar je počel Hitler ?
Le zakaj so se pridružili SS? Morda zaradi tega,ker so v nacizmu videli manjše zlo kot v komunizmu. Pa kot vidimo so imeli prav.Ukrajinska SS divizija pa je nastala l 44 kar ni ravno na zaćetku vojne,pa polovico Ukrajine so okupirali Rusi-dokler jih niso nagnali prejšnji zavezniki naciji. Grdi Madžari in grdi Čehi so imeli demokratično izvoljene vlade-do ruske intervencije.
Ja, tudi domobranci so imeli očitno prav, ko so se pridružili okupatorju.
Ja, Čečenijo sem pozabu.
Ta je bila shithole od časov, ko se je zemljina skorja utrdila toliko, da se je dalo hoditi po njej.
Glavna storitev tega področja so bila posilstva in ugrabitve, glavni izvozni artikel pa psihopati.
Tko da, če teh ni toliko zmanjkalo da so postali ogrožena vrsta, se zanjo ne sekiram kaj dosti.
Ta je bila shithole od časov, ko se je zemljina skorja utrdila toliko, da se je dalo hoditi po njej.
Glavna storitev tega področja so bila posilstva in ugrabitve, glavni izvozni artikel pa psihopati.
Tko da, če teh ni toliko zmanjkalo da so postali ogrožena vrsta, se zanjo ne sekiram kaj dosti.
Zgodovina sprememb…
Res je škoda,da je Tito izdavil tisti usodni Ne leta 48-lahko bi že lep čas živeli pod okriljem matere Rusije.No ja nikoli ni prepozno,kajne?
Res je škoda,da je Tito izdavil tisti usodni Ne leta 48-lahko bi že lep čas živeli pod okriljem matere Rusije.No ja nikoli ni prepozno,kajne?
To bi bilo neuvidevno do tistih, ki jih nenehno grabi krč v desno roko...
Nč bat.
Ne vem od kje tebi težnje po življenju v rusiji, mi tukaj jih nimamo. Samo če smo šipteraj priznali, bi lahko tudi voljo ljudstva na Krimu.
D3m ::
@Brane22 ... kot sem pričakoval, nobenega vira ... navajaš edino neke RT medije in podobno, ki je jasno znano, da jih financira Kremelj ...
Kot drugo bi pa še dodal, da sam nimam strahu potovati po ZDA ali Angliji, Nemčiji in podobnih državah, zato v te in podobne države rad zaidem, medtem, ko z Rusijo nimam lepih spominov, kakor tudi ne moji znanci. Vedno neke težave na mejah, vsi te gledajo postrani, se pogovarjaš z domačinom pa ti reče, da na vlaku ali v lokalih raje puščaj napitnine, da se ne zapleteš v kaj nepotrebnega, da ne omenjam zapletov v hotelih in mnogo prigod, ki jih nebi privoščil človeku na potovanjih. Seveda je razlika, če prideš v Rusijo na povabilo kakšnega podjetja, ne privat, to je drug svet.
Druče pa sem samo hotel povedat, da imam raje državo v kateri me ni strah potovati in se neomejeno gibat, kar za Rusijo po lastnih izkušnjah ne morem trditi.
A to v Hrvaški govoriš ali o kateri drugi državi?
|HP EliteBook|R5 6650U|
jest10 ::
Okupirali del Japonske (vojno so jim napovedali pet minut pred koncem,ko so Američani opravili svoje)
Sej ne, da so se Japonci predali ravno zaradi Rusov. Bombi sta bili vrženi, ko je bila predaja že dejstvo.
Ampak on tega ne ve. Bomba je bila odvržena predvsem zato, da z njo "impresionirajo" Ruse.
jype ::
Brane22> Oba svi imela približno isti success rate, kot vidim.
Nope, trenutno jaz vodim: EU parlament je preklical SWIFT.
Brane22> Oba svi imela približno isti success rate, kot vidim.
Ga je preklical zaradi mene ali zaradi tebe ?
Zgodovina sprememb…
T-h-o-r ::
Da bo Ukrajinska tragikomedija popolna:
"We have postponed so far the signing of the economic part of the document (agreement on association with the EU), taking into account the people's feelings and apprehensions that a free trade zone may have negative consequences for industrial regions - the east first of all," he continued. "We will hold additional consultations on this issue."
Yatsenyuk
"We have postponed so far the signing of the economic part of the document (agreement on association with the EU), taking into account the people's feelings and apprehensions that a free trade zone may have negative consequences for industrial regions - the east first of all," he continued. "We will hold additional consultations on this issue."
Yatsenyuk
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Stara orientalska modrost pravi "Nije CIA cicija".
Zgodovina sprememb…
jest10 ::
V streljanju umrl ukrajinski vojak.
http://www.24ur.com/novice/svet/putin-p...
Ja in?
Pa Ruski tudi.
Kako da jih ni, saj je od včeraj Krim priključen Rusiji in v rusiji so ruski vojaki.
Drugače pa beri tuje novice, pa boš videl, da ni bil ruski vojak, ampak lepo piše "Two people - a self-defense member and a Ukrainian soldier..."
Drugače pa beri tuje novice, pa boš videl, da ni bil ruski vojak, ampak lepo piše "Two people - a self-defense member and a Ukrainian soldier..."
Zagor_tenay ::
Putin se poziva celo na Kosovo, da je Krim isto kot Kosovo. Smešnica pa je ta, da Rusija sploh ne priznava Kosova. Če je Krim za Putina isto kot Kosovo, potem naj Rusija prizna Kosovo.
Invictus ::
Zagor_tenay je izjavil:
Putin se poziva celo na Kosovo, da je Krim isto kot Kosovo. Smešnica pa je ta, da Rusija sploh ne priznava Kosova. Če je Krim za Putina isto kot Kosovo, potem naj Rusija prizna Kosovo.
Tukaj je bistvena razlika med Kosovom in Krimom.
Krim ne bo postal neodvisna država, ampak se bo priključil Rusiji. Zato ga niti ni treba priznati.
Kosovo je postalo neodvisna država in ga Rusija lahko ali pa ne prizna.
S priključitvijo Krima Rusiji se mednarodna skupnost samo strinja ali ne. Še formalizma se jim ni treba iti. Sploh ker je bil referendum uspešen za tam živeče Ruse.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Kosovu je bila podarjena samostojnost samo iz enega razloga - Trepča, rudniki cinka in jekla in jeklarna. Cela juga je gradila tisto jeklarno, kjer je bilo v najboljših časih zaposlenih 23.000 ljudi.
Cena tiste jeklarne bi stala nekje v današnjih ocenah 5 miljard evrov (toliko je tudi vredna), prodali pa so jo američanom za celih 60 miljonov dolarjev takoj ko so dobili samostojnost.
Ti rudniki so sedaj pod ameriško firmo in tole so rezerve:
Tako da nebi preveč o kosovu.
In te rudnike naša ritolizniška vojska straži pred kao "nevarnimi srbi".
Cena tiste jeklarne bi stala nekje v današnjih ocenah 5 miljard evrov (toliko je tudi vredna), prodali pa so jo američanom za celih 60 miljonov dolarjev takoj ko so dobili samostojnost.
Ti rudniki so sedaj pod ameriško firmo in tole so rezerve:
The mines still have a reserve of 60.5 million tonnes of ore grading 4.96% lead, 3.3% zinc and 74.4 gr/tonne silver, thus resulting three million tonnes of lead, two million tonnes of zinc and 4,500 tonnes of silver.
Based on official reports from Germany, USA, Australia, and China in 2009, Kosovo is the 5th in the world for lignite reserves.[
Tako da nebi preveč o kosovu.
In te rudnike naša ritolizniška vojska straži pred kao "nevarnimi srbi".
Zgodovina sprememb…
Tukaj je bistvena razlika med Kosovom in Krimom.
Vse te razlike so sekundarne.
BISTVENA razlika med Krimom in Kosovom je _čas_.
Kosovo je v preteklosti. Takrat se je NATO odločil za mislotno bombardiranje, ki se je končalo rezolucijo 1244 itd.
Rusi so protestirali in dobili odgovor naj odjebejo. Blo je "Our way or the highway".
Torej Kosovo ni nek del deala, s katerim so se strinjali.
Bilo je vsiljeno.
In Putin samo pravi, da če NATO nima problemov s tem kar je naredil na Kosovu, zakaj jih ima sedaj s Krimom.
Za ta argument mu ni treba priznati Kosovske neodvisnosti.
Bistvo njegovega argumenta je "pa saj igramo po VAŠIH pravilih. Če vam je blo to takrat OK, zakaj tole ni ?".
S tem še ni rečeno da Kosovo == Krim.
Ruski argument je, ČE Kosovo POTEM Krim...
AvtoR ::
Leta 1933 pride Hitler na oblast. Da bi pokazal slavo Nemčije pripravi do takrat daleč najboljše olimpijske igre. Nato začne bluzit o nemških interesih in si prisvoji demilitarizirano porurje. Krši več mednarodni pogodb o oboroževanju, prisvoji si Sudete in Avstrijo. S specialci preoblečenimi v Poljsko vojsko inscenira napad na Nemčijo, da lahko upraviči napad na Poljsko itd. Nadaljevanje najbrž poznate.
V Rusiji pride na oblast Putin. Sistem si podredi tako da postane "večni" predsednik.
Da bi pokazal veličino Rusije pripravi daleč najdražje olimpijske igre. Podpira sirsko genocidno oblast, zato da lahko prodaja svoje orožje. Vdre v Čečenijo in Gruzijo itd. Potem se začne vmešavati v notranje zadeve Belorusije in Ukrajine in postavi marijonete Janukoviča in Lukašenka. Ko Janukoviča lastno ljudstvo prežene, Putin pod pretvezo ruskih interesov izvede tihi državni udar na Krimu (ruski vojaki brez oznak). V parih dneh izvedejo referendum in priključitev k Rusiji. Pa menda ja ne verjamete, da to ni bilo že daleč daleč nazaj do potankosti načrtovano? Vzporednice s Sudeti se pa kar same nakazujejo. Pa tudi primerjava Putina, s kom že?
Kdo je naslednji na vrsti? Litva, Latvija, Estonija, koridor do Kaliningrada?
V Rusiji pride na oblast Putin. Sistem si podredi tako da postane "večni" predsednik.
Da bi pokazal veličino Rusije pripravi daleč najdražje olimpijske igre. Podpira sirsko genocidno oblast, zato da lahko prodaja svoje orožje. Vdre v Čečenijo in Gruzijo itd. Potem se začne vmešavati v notranje zadeve Belorusije in Ukrajine in postavi marijonete Janukoviča in Lukašenka. Ko Janukoviča lastno ljudstvo prežene, Putin pod pretvezo ruskih interesov izvede tihi državni udar na Krimu (ruski vojaki brez oznak). V parih dneh izvedejo referendum in priključitev k Rusiji. Pa menda ja ne verjamete, da to ni bilo že daleč daleč nazaj do potankosti načrtovano? Vzporednice s Sudeti se pa kar same nakazujejo. Pa tudi primerjava Putina, s kom že?
@B-o-b-n-a-r:
Se pravi, ko oboroženi "protestanti" izvedejo oboroženo nasilje nad _izvoljeno_ vlado, to očitno zate ni državni udar. Tudi po tem, ko se pojavijo vsi znani znaki posega od zunaj. In ko eden od "udarnikov" razglaša javno svoj naci program ( se pravi, o tem ni treba ugibat).
Ampak ko pa se vmešajo Rusi brez izstreljenega naboja in na delu območja s svojim prebivalstvom, to pa JE državni udar, v tihi varianti ?
@B-o-b-n-a-r:
... Nato začne bluzit o nemških interesih ...
Tole si pa kar zadel, samo NATO je kratica in se piše z velikimi črkami po njihovih standardih.
Se pravi, ko oboroženi "protestanti" izvedejo oboroženo nasilje nad _izvoljeno_ vlado, to očitno zate ni državni udar. Tudi po tem, ko se pojavijo vsi znani znaki posega od zunaj. In ko eden od "udarnikov" razglaša javno svoj naci program ( se pravi, o tem ni treba ugibat).
Ampak ko pa se vmešajo Rusi brez izstreljenega naboja in na delu območja s svojim prebivalstvom, to pa JE državni udar, v tihi varianti ?
@B-o-b-n-a-r:
Tole si pa kar zadel, samo NATO je kratica in se piše z velikimi črkami po njihovih standardih.
Zgodovina sprememb…
Grey ::
Leta 1933 pride Hitler na oblast. Da bi pokazal slavo Nemčije pripravi do takrat daleč najboljše olimpijske igre. Nato začne bluzit o nemških interesih in si prisvoji demilitarizirano porurje. Krši več mednarodni pogodb o oboroževanju, prisvoji si Sudete in Avstrijo. S specialci preoblečenimi v Poljsko vojsko inscenira napad na Nemčijo, da lahko upraviči napad na Poljsko itd. Nadaljevanje najbrž poznate.
Igro istega scenarija uporabljajo tisti kerlci preko Atlantika, ki imajo še preveč krvi na njihovih rokah. Komu verjeti? Zakaj kogarkoli od njih podpirati? Če se želijo, naj se med seboj zbombardirajo, ostalih pa naj ne vmešavajo. Višje kot greš po piramidi, bolj umazano igro igrajo, kar je...žalostno.
@B-o-b-n-a-r:
@B-o-b-n-a-r:
Ja saj ko so Ceausecuja dol vrgli je bil tudi državni udar? Aja, revolucija!
Točno. Poišči in poglej si materiale o tem. ZAkaj bi verjel meni ?
BBC je precej dober s temi serijami. Poišči torej serijo s pričevanji vpletenih in si jo poglej.
Igro istega scenarija uporabljajo tisti kerlci preko Atlantika, ki imajo še preveč krvi na njihovih rokah. Komu verjeti? Zakaj kogarkoli od njih podpirati? Če se želijo, naj se med seboj zbombardirajo, ostalih pa naj ne vmešavajo. Višje kot greš po piramidi, bolj umazano igro igrajo, kar je...žalostno.
Se povsem strinjam. Zahod vse skupaj zavije v celofan, da je lepše, vsebina je pa enaka.
Ve se kako je "demokracija" harala po južni Ameriki. Žal je Ukrajina samo peonček na šahovnici velikih.
Točno. Poišči in poglej si materiale o tem. ZAkaj bi verjel meni ?
BBC je precej dober s temi serijami. Poišči torej serijo s pričevanji vpletenih in si jo poglej.
Sem mislil da BBCju ne verjameš. Ruska TV je pa ja najbolj objektiven medij na svetu ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AvtoR ()
brane22 the bluzič
bistvena razlika med krimom in kosovom je ta, da so na krimu izvedli referendum, na kosovu je pač parlament rekel, mi smo samostojni in to je bilo to
bistvena razlika med krimom in kosovom je ta, da so na krimu izvedli referendum, na kosovu je pač parlament rekel, mi smo samostojni in to je bilo to
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()
Imaš zanimiv dokumentarec o obsedenosti USA s Castrom in mnogih poskusih da ga ubijejo.
Mislim da je tole:
638 ways to kill Castro
Stvar je tudi na "travnikih".
Pa to ni niti kamenček v mozaiku.
In ta razlika je v korist Krima, če prav razumem ? Vprašali so za voljo naroda in jo dobili, a ne ?
Mislim da je tole:
638 ways to kill Castro
Stvar je tudi na "travnikih".
Pa to ni niti kamenček v mozaiku.
In ta razlika je v korist Krima, če prav razumem ? Vprašali so za voljo naroda in jo dobili, a ne ?
Zgodovina sprememb…
Zagor_tenay ::
Kosovu je bila podarjena samostojnost samo iz enega razloga - Trepča, rudniki cinka in jekla in jeklarna. Cela juga je gradila tisto jeklarno, kjer je bilo v najboljših časih zaposlenih 23.000 ljudi.
LOL, to je kot bi Šešelja poslušal v 90-ih, ko je trosil pravljice, da je v Majdanpeku največji rudnik zlata na svetu.
Srbska mitonanija je res edinstvena.
ampak je glede rudnika vse res
res misliš, da se zahodu kakorkoli jebe za kosovarje? lol
res misliš, da se zahodu kakorkoli jebe za kosovarje? lol
Ni bil samo rudnik v igri. To je blo bolj "pika na i" - "za potne stroške" itd.
Drugi interes je bil imeti vojaško bazo na tej lokaciji kot vmesno točko in trn v riti rusov.
Tretji cilj se je nanašal na planirani plinovod Nabucco, ki naj bi zjebal ruski južni tok.
Kar se rudnikov in ostalega tiče, so bila zaznana znana ameriška imena, ki so se vrtela v dealih okrog tega.
Aja, st emi rudniki je še ena zanimiva stvar.
Gor je precej infrastrukture, ki so last bodisi YU bodisi SR.
SR že leta plačuje obroke kredita za lastnino na Kosovu, ki ji je praktično odvzeta in nekatera celo prodana!
Drugi interes je bil imeti vojaško bazo na tej lokaciji kot vmesno točko in trn v riti rusov.
Tretji cilj se je nanašal na planirani plinovod Nabucco, ki naj bi zjebal ruski južni tok.
Kar se rudnikov in ostalega tiče, so bila zaznana znana ameriška imena, ki so se vrtela v dealih okrog tega.
Aja, st emi rudniki je še ena zanimiva stvar.
Gor je precej infrastrukture, ki so last bodisi YU bodisi SR.
SR že leta plačuje obroke kredita za lastnino na Kosovu, ki ji je praktično odvzeta in nekatera celo prodana!
Zgodovina sprememb…
Zagor_tenay je izjavil:
LOL, to je kot bi Šešelja poslušal v 90-ih, ko je trosil pravljice, da je v Majdanpeku največji rudnik zlata na svetu.
Srbska mitonanija je res edinstvena.
Poglej si malo na net, pa boš videl kaj je Trepča. Trepča je PETI največji rudnik lignita na svetu. In to je bil interes EU in američanov, ne pa da bodo osvobodili nek narod.
Enako je z Krimom. Namreč tam je veliko vsega in EU pa ZDA hočeta imeti roko čez, Putin jih je pa "nogiral".
Crimea also possesses several natural gas fields both onshore and offshore, all connected to Ukraine's pipeline system.[89][90] The inland fields are located in Chornomorske and Dzhankoy, while offshore fields are located in the western coast in the Black Sea and in the northeastern coast in the Azov Sea:[91]
Zgodovina sprememb…
Hayabusa ::
Zakaj bi to sploh počeli ?
Makes no sense.
Zakaj bi to sploh počeli ?
Makes no sense.
Mislim, da je bil catch ta, da če nehajoo plačevati na osnovi tega da to ni več državni teritorij in da nimajo več nič s predmetom kredita, s tem kao priznajo suverenost Kosova in stanje na terenu.
To je bil eden od kvihtov, ki so jim jih demokratizatorji obesili na grbo. Ali priznajte Kosovo ali pa vas potem ko smo vas zbombardirali v kameno dobo še kreditno izčrpamo za naslednji dve življenji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Izstop Rusije iz skupine G8Oddelek: Problemi človeštva | 5451 (4643) | bluefish |