Forum » Igre » Igra za PC (v resoluciji primerni za pivot)
Igra za PC (v resoluciji primerni za pivot)
Kurzweil ::
Pred leti sem si nabavil monitor, ki ima sicer opcijo da se ga obrne vertikalno, tej funkciji monitorja se reče pivot in izgleda takole:
Preden kdo začne udrihat, nisem si kupil monitorja zaradi tega in že tisti dan mi je bilo jasno, da to služi v glavnem za razne predstavitve, ali branje/pisanje daljših dokumentov. A vendarle me mika da bi na pokončno obrenjen monitor odigral kakšno igro, če za PC sploh obstaja (za konzole vem da), torej mora biti zadeva namesto resolucije 1920x1080, 1080x1920. Iskal sem vse mogoče in našel nisem ničesar, zato vas sprašujem če kdo pozna kakšno igro, da bi bila prilagojena tudi temu. Lahko pa da nisem našel utreznega termina ali pa se tej funkciji reče pivot samo pri Dellu, karkokoli pozna kdo kakšno igro, ki bi jo lahko igral v pivot načinu?
Preden kdo začne udrihat, nisem si kupil monitorja zaradi tega in že tisti dan mi je bilo jasno, da to služi v glavnem za razne predstavitve, ali branje/pisanje daljših dokumentov. A vendarle me mika da bi na pokončno obrenjen monitor odigral kakšno igro, če za PC sploh obstaja (za konzole vem da), torej mora biti zadeva namesto resolucije 1920x1080, 1080x1920. Iskal sem vse mogoče in našel nisem ničesar, zato vas sprašujem če kdo pozna kakšno igro, da bi bila prilagojena tudi temu. Lahko pa da nisem našel utreznega termina ali pa se tej funkciji reče pivot samo pri Dellu, karkokoli pozna kdo kakšno igro, ki bi jo lahko igral v pivot načinu?
zadetek ::
Edino smiselno igro, ki mi pade na pamet, da bi jo lahko igral na ta način, da bi prišlo do izraza je pinball fx2, kjer lahko spremeniš rotacijo slike v nastavitvah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zadetek ()
Kurzweil ::
@zadetek, sem probal Pinball FX2 in dejansko mi je bilo zelo všeč (že kot pubec sem rad igral razne Pinball Dreams, Pinball Fantasies in ostalo), edino kar sem pogrešal je, da bi monitor lahko še za par stopinj bolj nagnil... v tem primeru bi dejansko dobil kot, da bi izgledalo, kot da igram pravi fliper. Super je ko vidiš celotno mizo naenkrat.
@bluefish, dejansko bi bilo super, če bi bil kakšen namenski tetris, to se pravi tetris, ki bi bil tako velik da bi bil čez celoten ekran ko bi bil v vertikalni poziciji, ampak prav namenskega za to nisem našel, poznaš kakšen naslov (Tetrisa)?
Kakšne old school arkade, malce priprejene, da bi imel več nadstropij hkrati bi tudi znale fino zgleda.
@bluefish, dejansko bi bilo super, če bi bil kakšen namenski tetris, to se pravi tetris, ki bi bil tako velik da bi bil čez celoten ekran ko bi bil v vertikalni poziciji, ampak prav namenskega za to nisem našel, poznaš kakšen naslov (Tetrisa)?
Kakšne old school arkade, malce priprejene, da bi imel več nadstropij hkrati bi tudi znale fino zgleda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oldies goldies (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11570 (1972) | blabling2 |
» | Največkrat preigrane igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7877 (5603) | Engineer_SLO |
» | Nova anketa: igranje starih iger (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 10417 (8901) | R33D3M33R |
» | igre za malo mlajše?Oddelek: Igre | 5352 (4986) | ffka |
» | katere igre bodo vse delaleOddelek: Igre | 893 (680) | Soni |