Forum » Omrežja in internet » Tablica z 3G omrežjem?!
Tablica z 3G omrežjem?!
andreasjecar ::
Zdravo!
Imam uprašanje
Kako bi v tablico ustavil sim ker tablica podpira 3G omrežje? Prijatu je reko da z recimor z tušmobilovim modemom za sim sam neverjamem ker tablica mi v nastavitvah kaže da lahko vklopim 3G omrežje sam ne najde nobeno omrežje.
Hvala
Imam uprašanje
Kako bi v tablico ustavil sim ker tablica podpira 3G omrežje? Prijatu je reko da z recimor z tušmobilovim modemom za sim sam neverjamem ker tablica mi v nastavitvah kaže da lahko vklopim 3G omrežje sam ne najde nobeno omrežje.
Hvala
hojnikb ::
ta tablica ne podpira 3g omrežja. Lahko bi pa načelno prklopo externi 3g modem in bi delal.
#brezpodpisa
Lonsarg ::
Stvar je zelo preprosta, če ima slot za SIM kartico jo vtakneš notri in dela. Če tega slota ni, potem jasno rabiš dodatni zunanju modem za SIM kartico.
In meni google pravi, da tvoj tablet nima podpore za SIM kartico, torej ja, lahko si USB modem omisliš.
In meni google pravi, da tvoj tablet nima podpore za SIM kartico, torej ja, lahko si USB modem omisliš.
andreasjecar ::
hojnikb ::
zato, ker še vedno lahko prklopiš 3g modem gor in so potem te nastavitve relavantne :)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8031 (7283) | koyotee |
» | Portable Wireless N RouterOddelek: Omrežja in internet | 1392 (1101) | borča |
» | Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5110)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1617 (1508) | floyd1 |
» | Tablica in internet.Oddelek: Mobilne tehnologije | 1042 (957) | Twixz |
» | ipad ali iphone?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4832 (4244) | kuglvinkl |