Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth adapter ni na voljo
Bluetooth adapter ni na voljo
Teemo ::
Pozdravljeni!
Na novo sem namestil windowse na raučnalnik (hp6710s) ampak imam težavo, da ne morem uporabljat bluetooth adapterja.
Skušal sem namestit driverje z hp-jeve strani, ampak jih ne morem namestit, ker "bluetooth adapter ni na voljo". (Vsi ostali driverji, so se naložili samodejno z windows update).
Preveril sem v BIOSu ampak je adapter "enabled", v device managerju pa ga računalnik ne zazna in ne vidi. Tudi tipka za omrežje (Wifi in Bluetooth) je na "ON".
Ideje? Kje bi še lahko skušal omogočit bluetooth?
hvala!
-Teemo
Na novo sem namestil windowse na raučnalnik (hp6710s) ampak imam težavo, da ne morem uporabljat bluetooth adapterja.
Skušal sem namestit driverje z hp-jeve strani, ampak jih ne morem namestit, ker "bluetooth adapter ni na voljo". (Vsi ostali driverji, so se naložili samodejno z windows update).
Preveril sem v BIOSu ampak je adapter "enabled", v device managerju pa ga računalnik ne zazna in ne vidi. Tudi tipka za omrežje (Wifi in Bluetooth) je na "ON".
Ideje? Kje bi še lahko skušal omogočit bluetooth?
hvala!
-Teemo
quick launch buttons ja. Acess Managerja/Connect managerja ne poznam in ga nikoli v preteklosti nisem nameščal, pa sem večkrat nameščal windowse. A to je hp-jeva programska oprema?
Rešeno. Namestil sem "HP Wireless Assistant" in preko tega, omogočil BT adapter. Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP G72 in težave z bluetoothomOddelek: Strojna oprema | 1766 (1489) | clip |
» | Pomoc nov prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 717 (582) | Frenckie |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11978 (7244) | stumf |
» | hp 6715b free dos – vrstni red inštaliranja driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 3639 (3320) | Constantine |
» | Neznana naprava [Windows Vista]Oddelek: Operacijski sistemi | 1915 (1591) | solatko |