Forum » Pomoč in nasveti » Toshiba Satellite- pomoč
Toshiba Satellite- pomoč
drooer ::
Imam omenjen prenosnik Toshiba Satellite c855-1cr rad bi ga očistil posesal prah odznotraj vendar pride do problema ker nezam razstaviti omenjenega prenosnika :) odvijem vse vidne vijake vendar še vedno plastika ne popusti ( Kot bi še vedno nekaj držalo skupaj) torej kakšen nasvet kako lahko odprem ta prenosnik :)
Pregledal sem če je kak vijak pod nalepkami vendar ga ni videti... hvala za pomoč
Pregledal sem če je kak vijak pod nalepkami vendar ga ni videti... hvala za pomoč
gig ::
Poglej si posnetek na Youtubu "TOSHIBA C855 C855D take apart video, disassembly, howto open..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gig ()
MasterTade ::
Mene tudi zanima in mam podoben prenosnik...Mislim da bom not mal pihnu s kompresorjem ker ne bi rad česa fental :p
drooer ::
@ gig hvala mi je uspelo :) delal sem po prvem posnetku sem pa v sredini odlomil en vijak plus tisto plastiko ker sem preveč na silo odprl :) ta vijak se skriva očitno pod tipkovnico no glavno da mi je uspelo :)
No praha ni bilo toliko kot sem pričakoval pravzaprav ni bilo nič za spihat oz posesat..
Imam pa še eno vprašanje
Danes sem formatiral disk naložil win7 na novo vse ok vendar CPU se mi zdi da malo preveč skače zna bit tudi na 70%+ za par sekund in potem dol kaj bo šel računalnik počasi v pokoj al diska al kaj je to :)
Upam da razume kdo moje vprašanje
No praha ni bilo toliko kot sem pričakoval pravzaprav ni bilo nič za spihat oz posesat..
Imam pa še eno vprašanje
Danes sem formatiral disk naložil win7 na novo vse ok vendar CPU se mi zdi da malo preveč skače zna bit tudi na 70%+ za par sekund in potem dol kaj bo šel računalnik počasi v pokoj al diska al kaj je to :)
Upam da razume kdo moje vprašanje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba Satellite C855Oddelek: Pomoč in nasveti | 845 (705) | solatko |
» | Iz DolbyDigital oz. ProLogic v DTSOddelek: Zvok in slika | 2433 (1989) | integral15 |
» | Glasna ToshibaOddelek: Pomoč in nasveti | 580 (507) | solatko |
» | Prenosnik ali namizni računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5101 (4127) | mirancar |
» | Nakup laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 5032 (4275) | Blaz93 |