Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik crknil med posodobitvijo
Računalnik crknil med posodobitvijo
menjalnik ::
Sem na facebooku in se dopisujem, vmes se dela posodobitev za Windowse in računalnik se na lepem restarta pride do biosa naloži in nato tema v nedogled, fizično izklopim vse skupaj in prižgem tema, niti do biosa ne pride. Kako naj pridem do biosa?
Ven sem vzel popolnoma vse rame, izklopil disk, dvd rom pa še zmeraj gori na mestu in ne pride do biosa :(
Dopoldan sem tudi zvišal frekvenco procesorja iz 3,06ghz na 3,40ghz, včeraj pa je dobil novo termalno pasto, gre pa za Pentium 4 na neki Asusovi plati :(
Kaj bi lahko bilo fuč, napajalnik lepo kaže napetosti, gor sem obesil avtomobilsko žarnico in sveti leto, le prej mi je na usb vhodu preden je vse skupaj "umrlo" začela utripati lučka priklučena na usb vhod in nato je umrl?
Ven sem vzel popolnoma vse rame, izklopil disk, dvd rom pa še zmeraj gori na mestu in ne pride do biosa :(
Dopoldan sem tudi zvišal frekvenco procesorja iz 3,06ghz na 3,40ghz, včeraj pa je dobil novo termalno pasto, gre pa za Pentium 4 na neki Asusovi plati :(
Kaj bi lahko bilo fuč, napajalnik lepo kaže napetosti, gor sem obesil avtomobilsko žarnico in sveti leto, le prej mi je na usb vhodu preden je vse skupaj "umrlo" začela utripati lučka priklučena na usb vhod in nato je umrl?
Hayabusa ::
Odstrani baterijo na os. plošči za minuto, prej pc izštekaj iz napajanja.
Blinder ::
upaj da je crknil proceosr, v tem primeru lahko končno kupiš c2d procesor za 10€.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Dobro jutro! :) Razstavil sem računalo na prafaktorje in gledal z lupo, če je kje kaj uničenoNašel nisem niti enega poškodovanega, odprem napajalnik POLOTAM celo tiskano vezje še enkrat, zaženem in delaProcesor sem nazaj navil na 3,40ghz in sedaj špila lepo, laufal je celo noč in ni crknil, tako da če se komu to zgodi poiskusite to.
@Blinder kako naj noter vtaknem c2d, če nimam prave matične/podnožja, moral bi menjat celo matično
@Blinder kako naj noter vtaknem c2d, če nimam prave matične/podnožja, moral bi menjat celo matično
Hayabusa ::
http://www.asus.com/Motherboards/P5LD2V...
*Only PCB R2.0(or higher) support Intel(R) Core™2 processor
*Only PCB R2.0(or higher) support Intel(R) Core™2 processor
Nice, kaj pomeni PCB R2.0? To bi bilo pa za razmislit, čeprav sem z pentiumom zadovoljen
Hvala! Dajte mi še povedat, ker se ne spoznam preveč na tele podnožja, kaj moram pazit pri nakupu C2d procesorja, ker so različne cifre gledam po bolhi, trenutno imam notri http://ark.intel.com/products/27462/Int...
Plošča je letnik 2006, če se ne motim
Plošča je letnik 2006, če se ne motim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil računalnik in ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 3850 (2820) | shadeX |
» | mobile pentium 4?Oddelek: Kaj kupiti | 2716 (2123) | Anney |
» | Ali mi bo pasalo na matično ploščo??? HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (1020) | aragornis |
» | Se izplača iti iz 975X na P45?Oddelek: Kaj kupiti | 2061 (1990) | Klemzz |
» | Računalnik v študijske namene (arhitektura)Oddelek: Kaj kupiti | 1793 (1331) | mauseeek |