» »

Start menu

Start menu

zicka ::

Zadeva je taka, jest mam v start meniju eno vrstico za Quick Launch eno pa za okna izbirat.
Zgleda približno tako:

Jest pa hočem met eno vrstico quick launch-a, pa 2 vrstice za okna izbirat, vendar če razvlečem start meni se mi
naredita dve vrstici quick launch-a, taspodnja pa ostane še zmerom samo ena.

Tko bi pa mel:

Kako se da to naštimat?
Kje v registru se nastavljajo nastavitve za start menu ?

Hvala...

Gh0st ::

Če te prav razumem, bi imel rad 2x večjo vrstico (kakor da bi enkrat potegnil z miško navzgor), le da bi imel v prvem nivoju quick launch, v drugem pa okna....no, naredi tako:

Quick launch ima neke take črtice na začetku in koncu njegovih ikonc. Ti povečaj opravilno vrstico in potem zagrabi zadnjo črtico quick launcha in jo potegni vse do konca opravilne vrstice. Tako bo prostor na njej rezerviran za Quick launch rezerviran smao zanj. Potem se bojo okna avtomatsko nameščala spodaj... upam da dela!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Razumeš prov sam to som že probal in ne dela.

Jakka ::

Lohk poveš kere winse maš?
Jest sm na 98 probu in lepo naredi 3 vrstice. Prva je quicklaunch, drugi dve sta pa za izbirat okna.

ElectricMan ::

Če imaš Win XP potem odklukaj 'Zakleni opravilno vrstico'. Pri meni lepo naredi prvo vrstico Qick launch, drugo pa ostalo.

ja mam winse xp.
sej mam zaklenjeno vrstico sam problem je da mi nardi samo 2 vrstice in ne treh !

mathjazz ::

Najlazje bo, ce instaliras Linux:-)

Ne, v bistvu je tako: jaz mam w2k in zadeva dela tako, da dvakrat za en nivo dvignes vrstico. V prvi vrsti je potem quicklaunch, v drugi in tretji pa taskbar.

Kaj ti pa v takem primeru naredi winXP.

Aja, ne morem se zadrzat: ce win98 in w2k tvojo zeljo izpolnita, winXP pa ne, to pomeni, da se windows (v nekaterih aspektih) samo slabsa:-)
www.getfirefox.com

Ja probu sem že vse živo, in v vseh prejšnih windowsih mi je to ratal ampak XP se ne dajo.
Zato me zanima kje se to nastavlja v registru?

V-i-p ::

zicka, to nekaj ti nimaš vredu, ker če jaz odklenem opravilno vrstico jo lahko raztegnem (!!!) kar do polovice ekrana navzgor. Prav tako jo lahko brez problema raztegnem na 3 vrstice. Potem le še kliknem zakleni orodno in je to to (imam xpje in se mi zdi zelooo grdo :D), ampak če že hočeš, sigurno gre, sem probal.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Za boljse razumevanje prilagam slikce:

Tko mam zdej:

tko bi pa hotu met sam da bi bila spodjna vrstica dvojna in ne zgornja.

ElectricMan ::

Hmm, zakaj pa rabiš tri vrstice. A nimaš dovolj dve vrsice? Pa ful ni pregledno imeti tri vrstice, pa še pol zaslona ti ukrade.

Dej Hitri zagon na spodaj, ostalo pa zgoraj pa bo ratalo tako kot si jo želiš...

buhica1 ::

Ne vem natančno če je enako tudi za xp ampak v win2k raztegneš na tri vrstice, nato klikneš z desno miško na traku, daš properties, advanced in označiš čisto spodaj izbiro Scroll the programs menu. Sicer ostane quick launch zgoraj a imajo sedaj programi dve vrstici in ne eno...

Lp Buhica

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izginila so mi okna v opravilni vrstici

Oddelek: Pomoč in nasveti
101041 (895) fosil
»

Orodna vrstica Hitri zagon

Oddelek: Pomoč in nasveti
91581 (1410) ABX