Forum » Mobilne tehnologije » Kateri pametni telefon?
Kateri pametni telefon?
SLOarmy12 ::
Zanima me kateri telefon mi priporočate do tam 200-300 eurov? V mislih imam SAMSUNGA,NOKIO,HTC-JA, ali pa LG...
Dober dan ::
Ti je pomembna velikost? Jaz sem probal vse živo, pa sem nakoncu pristal na note 2. Ko bo denar, pade note 3 oz. bo verjetno kar note 4. Glavni razlog: Baterija, gladko delovanje + odličen sprejem signala. Vse ostalo pa je na vseh aparatih isti šmoren... isto sra*je, drugo pakovanje.. Za ta denar pobrskaj na bolhi in boš zagotovo našel nekoga, ki prodaja nekaj po tvojem okusu, pa še zapakirano po možnosti.
Dober dan ::
Če si ga boš kupil, si kupi poleg še spominsko kartico solidne velikost ;) Ko ga boš imel, boš vedel o čem sem nekega dne nakladal v tej temi ;)
Mare3 ::
Jaz bi raje razmislil o kakšnem Nexus telefonu ker so občutno hitrejši kot vse to Samsung , HTC in podobno sranje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nexus 5 ali Note 2Oddelek: Mobilne tehnologije | 5037 (4609) | M-XXXX |
» | HTC je predstavil One Max (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 23759 (20200) | PrimozR |
» | Samsung predstavil 6.3'' Galaxy Mega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20844 (17670) | klinker |
» | Samsung predstavil največji pametni telefonOddelek: Novice / Android | 13814 (11079) | Bor H |
» | Telefon pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 1061 (856) | technolog |