Forum » Loža » Praksa v USA
Praksa v USA
HIP_HOP ::
Pozdravljeni,
sem mag. absolvent rač. in inf. na FRI. Trenutno se ukvarjam z obdelavo podatkov in sem dobil tudi priporočilo od prof. na to temo. Čez nekaj časa odhajam v ZDA na ekskurzijo in bi si rad tam našel prakso in podaljšal bivanje v ZDA. Pogooglal sem nekaj firm in jim poslal mail. Ima kdo izkušnje z iskanjem prakse v ZDA? Mogoče kakšn inštitut ali kaj podobnega?
sem mag. absolvent rač. in inf. na FRI. Trenutno se ukvarjam z obdelavo podatkov in sem dobil tudi priporočilo od prof. na to temo. Čez nekaj časa odhajam v ZDA na ekskurzijo in bi si rad tam našel prakso in podaljšal bivanje v ZDA. Pogooglal sem nekaj firm in jim poslal mail. Ima kdo izkušnje z iskanjem prakse v ZDA? Mogoče kakšn inštitut ali kaj podobnega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reparacije za temnopolte Američane (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9347 (7251) | gruntfürmich |
» | Najem avta ZDAOddelek: Na cesti | 4234 (3570) | St235 |
» | Zaračunavanje zvonjenja v tujini?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2891 (1662) | SasoS |
» | V pričakovanju Applovega zagovora pred SenatomOddelek: Novice / Ostale najave | 9901 (8742) | celada |
» | Apple odstranil aplikacije za obveščanje o policijskih kontrolah alkoholiziranostiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8438 (7649) | sgdjkdlsugi4 |