» »

LG 99G - slika je temna

LG 99G - slika je temna

Vanich ::

Imam dotični monitor, vendar je slika pretemna, čeprav je contrast in pa white do daske. Predvsem se to opazi pri filmih in igricah. Nastavitve desktopa ne pomagajo, oziroma osvetlijo samo desktop, fim pa ostane ravno tako temen. Samo, to itak ni to. Nekaj je narobe z monitorjem. A je možno, da sčasoma potemni slika ?
Kartica je pa Saphire 9000 pro 128 Mb, vendar mislim da ni ona kriva, ker je bilo isto tudi z GeForce 256 SDR. Bohved, a bi mi lahko kdo to poštimal na kakšnem servisu ???

Piston ::

jst sem meu podobn problem, men je tut sčasoma se slika potemnila (grafična tuki sigurn ni imela nič pri tem),( jest mam monitor ki ima dva koleščka za kontrast in brightness) in sem jih meu na ful pa je bla slika pretemna in sem ta problem rešil tkole : mal sm pobrsku po netu in ugotovu, da sta v notranjosti monitorja dva potenciometra (en za "fokus" in drugi za "screen voltage" -> to ponavadi piše na njima oz. vsaj na enemu neki) in zdaj - če si upaš odpret kišto od monitorja (samo pazi, da se ne dotikaš preveč vseh stvari, kjer je kljub izklučitvi iz elektrike, tam še kr neki napetosti...se pravi previdno) mal zavrtiš tist potenciometer "screen voltage" (ampak res čist za mal...in potem priključ nazaj monitor ter poglej če ti je brightness uredu, če ne pa nato še tako naprej dokler ti ne bo brightness ugajou na monitorju)...no tko sm jest rešu problem in monitor ima tak brightness, ki sem ga hotel...če se pa ne upaš odnes pa serviserju...sm res ni noben problem to narest...samo previdn moraš bit...

Vanich ::

Svaka čast, Piston, vsekakor bom še dones probou. Thanks.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetlost na SGS3

Oddelek: Mobilne tehnologije
7634 (517) MrStein
»

LG L226WT "22

Oddelek: Strojna oprema
312530 (1804) planetparty
»

Problem z ostrino monitorja ..Hyundai 19"

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
81035 (899) Brane2
»

Pretemna slika na monitorju

Oddelek: Zvok in slika
5911 (855) Caligula
»

iiyama degaussssssss

Oddelek: Zvok in slika
352504 (2043) pramarko

Več podobnih tem