Forum » Kaj kupiti » XBOX 360 kateri kontroler
XBOX 360 kateri kontroler
Leprechaun ::
Živjo,
pred nekaj dnevi sem kupil XBOX 360 in zraven dobil 1 brezžičen kontroler. Kolikor sem razumel naj bi v kolikor bi ga želel uporabljati tudi na PC moral dokupiti nek konverter?
Prav tako, sem se odločil, da dokupim še en kontroler, ne vem pa katerega izbrati. A so kontrolerji drugih (cnejših) firm po kakovosti primerljivi z originalnimi? Mi lahko katerega priporočite?
Aha pe še glede iger, katere bi se mi splačalo obrniti, ker razen HALO serije nimam nekih idej.
Hvala za pomoč.
LP
pred nekaj dnevi sem kupil XBOX 360 in zraven dobil 1 brezžičen kontroler. Kolikor sem razumel naj bi v kolikor bi ga želel uporabljati tudi na PC moral dokupiti nek konverter?
Prav tako, sem se odločil, da dokupim še en kontroler, ne vem pa katerega izbrati. A so kontrolerji drugih (cnejših) firm po kakovosti primerljivi z originalnimi? Mi lahko katerega priporočite?
Aha pe še glede iger, katere bi se mi splačalo obrniti, ker razen HALO serije nimam nekih idej.
Hvala za pomoč.
LP
rdecaluc ::
Vzel bi originalnega. Zdej če bi rad igral še na PCju, potem morda vzemi zičnega, pa potem ne potrebuješ nobenega sprejemnika :). Plus je cenejši.
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gamepad kontroler kupiti za PC?Oddelek: Kaj kupiti | 2094 (1653) | Cveto |
» | GamepadOddelek: Kaj kupiti | 2317 (1930) | r3dkv1c4 |
» | PS4 ali XBOX ONE?Oddelek: Kaj kupiti | 6308 (6002) | Tomson |
» | Kateri gamepad za PC in kje ga kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 5912 (3356) | opeter |
» | Nintendo Wii - nakupOddelek: Konzole | 7908 (5834) | hojnikb |