Forum » Izdelava spletišč » PHP koda - Slideshow
PHP koda - Slideshow
Manager ::
Pozdravljeni
Pri pripravi galerije slik v php sem naletel na eno težavo. Imam galerijo slik, ki pa žal ne deluje kot bi mogla. Ko kliknem gumbe naprej/nazaj mi ne premika med slikami. Sem začetnik pri izdelavi spletnih strani tako, da ne vem kaj je narobe s to kodo, ki sem jo našel na spletu. Zdaj imam na spletni strani galerijo slik, ki sem jo pripravil v Flashu ampak mi ne predvaja na vseh napravah (ios) zato bi raje takšno galerijo pripravil.
Koda se lahko najde na naslednji spletni strani:
http://runnable.com/UfZmYYy6DgF0AAAR/bu...
Kot vir za slike sem uporabil svoje slike.
Hvala za pomoč.
Pri pripravi galerije slik v php sem naletel na eno težavo. Imam galerijo slik, ki pa žal ne deluje kot bi mogla. Ko kliknem gumbe naprej/nazaj mi ne premika med slikami. Sem začetnik pri izdelavi spletnih strani tako, da ne vem kaj je narobe s to kodo, ki sem jo našel na spletu. Zdaj imam na spletni strani galerijo slik, ki sem jo pripravil v Flashu ampak mi ne predvaja na vseh napravah (ios) zato bi raje takšno galerijo pripravil.
Koda se lahko najde na naslednji spletni strani:
http://runnable.com/UfZmYYy6DgF0AAAR/bu...
Kot vir za slike sem uporabil svoje slike.
Hvala za pomoč.
Cao
Internet Explorer ali pa Chrome.
Spletno stran sem delal v Dreamweaverju CS6. To galerijo bi rad pripravil in vstavil v ze obstojeco spletno stran.
Internet Explorer ali pa Chrome.
Spletno stran sem delal v Dreamweaverju CS6. To galerijo bi rad pripravil in vstavil v ze obstojeco spletno stran.
FrEaKmAn ::
Torej, če zaženeš v Chromu, odpreš developer tab (ctrl+shift+j), izbereš console in daš refresh, ali ti javi kakšno napako? Ali ti javi, ko klikaš levo/desno?
Čao
Prikažeta se mi v bistvu dve napaki;
Uncaught ReferenceError: $ is not defined probagalerije.php:86
Failed to load resource file://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js
Prikažeta se mi v bistvu dve napaki;
Uncaught ReferenceError: $ is not defined probagalerije.php:86
Failed to load resource file://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js
Čao
Jaz nisem shranil tale php kot index.php (kot je na spletni strani) ampak sem poimenoval probagalerije.php. Ne vem pa kaj tale napaka pomeni.
Jaz imam v 86. vrstici v code pogledu:
$(window).ready(function() {
(v 85. vrstici pa imam //DOM and all content is loaded )
Jaz nisem shranil tale php kot index.php (kot je na spletni strani) ampak sem poimenoval probagalerije.php. Ne vem pa kaj tale napaka pomeni.
Jaz imam v 86. vrstici v code pogledu:
$(window).ready(function() {
(v 85. vrstici pa imam //DOM and all content is loaded )
weasel ::
file://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js spremeni v http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jq...
Hvala za pomoč.
Sem naredil s pomočjo naslednjega videa in deluje fajn na spletni strani.
Če bo kdo kdaj rabil si lahko pomaga:
Lep pozdrav.
Sem naredil s pomočjo naslednjega videa in deluje fajn na spletni strani.
Če bo kdo kdaj rabil si lahko pomaga:
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech userscriptsOddelek: Izdelava spletišč | 5173 (2625) | jype |
» | Content-Security-Policy problemOddelek: Izdelava spletišč | 1516 (1333) | poweroff |
» | jquery quicksearch iskanje po tabihOddelek: Izdelava spletišč | 773 (650) | mitja999 |
» | Vnos jQuery pluginaOddelek: Izdelava spletišč | 1326 (1231) | inbox |
» | linkanje med div-i?Oddelek: Izdelava spletišč | 1633 (1451) | MrBrdo |