Forum » Kaj kupiti » Gaming miš
Gaming miš
Aasimar ::
Zdravo,
Priporočam se na nasvet pri nakupu nove gaming miši. Želim si brezžično. V ožji izbor so prišle:
- Logi 700s
- Razer Ouroboros
- R.a.t. 9
Do sedaj sem imel Logija, me je pa razočaral s slabim sistemom rebounca na tipkah kar se odraža v dvojnih klikih.
Tnx.
Priporočam se na nasvet pri nakupu nove gaming miši. Želim si brezžično. V ožji izbor so prišle:
- Logi 700s
- Razer Ouroboros
- R.a.t. 9
Do sedaj sem imel Logija, me je pa razočaral s slabim sistemom rebounca na tipkah kar se odraža v dvojnih klikih.
Tnx.
spirit ::
Definitivno ne Ouroborusa, v roko sploh ne paše... Rat 9 in G700 ti pa priporočam, meni sicer bolj odgovorja g700s, ampak sem imel tudi Ratko doma in je zelo dobra miška, je pa fajn ker jej za razliko od G700 prilagodljiva po teži, tako da če nočeš težke miši potem je rat bolša izbira. :)
rajc123 ::
mene tudi zanima kakšno miško vzeti da bi bilo ok za gaming za do 30€ vem da za ta denar ne dobis nevem kaj ampak kaj je najbolje za ta denar pa da je dobra tudi za gaming?
vozlov225 ::
Rat, thumbs up! Imam sicer sedmico, Contagion, a je to miška prve klase. Ne pri denarju, niti niso dpi tista prava reč, temveč prilagodljivost. Presenečen boš, kaj vse si lahko izmisliš tukaj ;) Thumb rest, pinkie rest, višja/nižja rit miške, gumirana površina, daljša/krajša miška.. Top. S profili se pa še nisem veliko zafrkaval, le enkrat sem sprobal thumb wheel kot tipke levo/desno in je delovalo čudovito. + tisti knof za omejitev hitrosti kazalca dokler je pritisnjen... Pha, vzami!
Matevz96 ::
dogo ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69239 (7939) | yayo |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 98808 (55704) | Kr_Edn |
» | Gaming miška z nastavljivo velikostjoOddelek: Kaj kupiti | 1713 (1376) | Trololololol |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 17522 (15832) | Antares88 |